Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Sansiro, przyznaj, i będziemy to już mieli za sobą: ty mi to robisz specjalnie, prawda? Skrzywdziłem cię jakoś w poprzednim życiu i teraz muszę swoje odcierpieć?
@NameLess One - nie ściągaj, oglądaj spokojnie 2nd Gig
Bandai Visual has released the first pictures of the first (of four) Blu-ray Disc collections for Ghost in the Shell: Stand Alone Complex Blu-ray Disc Box
I CAME!
Parę pytań nasunęło mi się po obejrzeniu końcówki drugiego sezonu S.A.C.
Więcej w spoilerach.
Mam też jedno pytanie co do mangi Gits 2: ManMachine Interface.
Pokaż spoiler
1.Kuze, podczas końcówki, mógł ruszać ustami ( sceny : ugryzienie jabłka oraz ostatnie słowa). Co to ma oznaczać ? Wydaje mi się, że coś to oznacza, ale nie dostrzegam tego "czegoś" lub wyobraźnia mnie ponosi.
Wcześniej tez mu się to zdarzało. Ziom po prostu zdecydował się nie używać tej funkcji, żeby podkręcić swój wizerunek samotnego bohatera.
2) Wszystko z uniwersum GitS co zostało podane w postaci animacji (seriale/filmy) ma wiele podobnych motywów z mangi. Ta scena jest tylko jedną z wielu, oczywiście to żaden prequel.
Co do drugiej mangi nic nie wiem, jeszcze nie czytałem.
Gdzieś obiło mi się o uszy, że jeśli tylko Kenji Kamiyama skończy pracę nad dwoma filmami Eden of the East to Production I.G daje zielone światło dla sezonu trzeciego.
Ok, Almisael i Zarathustra dzięki za odpowiedzi.
Zostało jeszcze pytanie o Millennium z mangi, ale ono poczeka na kogo innego
Strony Poprzednia 1 2 3