#41 2009-09-07 18:44:52

Kenshiro
Użytkownik

Odp: Kurokami >Anime z kłopotami

Mimo, że bardzo lubię Shanę to główna bohaterka z Kurokami wcale nie była od niej gorsza. Shana to tsundere, a ta w Kurokami nie choć polubiłem obie.

Potencjał Kurokami dobrze wykorzystało, a że komuś fajna fabuła z kilkoma zwrotami akcji się nie podobała to już mu się nie spodoba.
Tyle, że ja oglądam anime kiedy mam na nie chęć i czas w przeciwieństwie do większości, którzy traktują oglądanie anime jak wyścigi na zasadzie żeby najwięcej w najkrótszym czasie obejrzeć.

Ja nie łączę serii gdyż najpierw oglądam jedno anime i nie przeszkadzam sobie innym właśnie dlatego żeby nie stracić ani trochę z klimatu, a Kurokami to nie kilkanaście oddzielnych odcineczków lecz taka całość, którą się najlepiej ogląda razem.
Ogólnie lubię w anime jak dziewczyny walczą i to może być też jeden z powodów, że Kurokami było takie rewelacyjne.

A poza tym nie chcę być zmuszany do powtarzania się i tłumaczenia na czym polega coś takiego, że bohaterowie wyglądają jakby przegrali, a potem okazuje się że w jakiś sposób zyskują o wiele większą moc i pokonują wroga.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2009-09-07 19:00:03)

#42 2009-09-07 21:27:35

KieR
Użytkownik

ledziux napisał:

Ogólnie lubię w anime jak dziewczyny walczą i to może być też jeden z powodów, że Kurokami było takie rewelacyjne.

Właśnie wymieniłeś coś czego w anime najbardziej nienawidzę =/ xD Ja tam wolę, żeby facet był facetem, a nie pipą i to on właśnie walczył, i to on bił wszystkich, a nie panna, nawet jeśli panna jest super-umber-mega-powers-hardcore fighter - dobry przykład Kenichi.

Ostatnio edytowany przez KieR (2009-09-07 21:28:11)

tumblr_static_bug.gif

#43 2009-09-07 22:11:53

Kenshiro
Użytkownik

Zazwyczaj to oni walczą razem. W Shanie również walczyli razem. Przecież ten w Kurokami też walczył w taki sposób jak mógł. Wśród innych postaci to nie tylko dziewczyny walczyły. Po prostu występuje różnorodność.

Stopka forum

© Animesub.info 2024