Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
kiedy mniej więcej wyjdą polskie suby???
Jakby ktoś nie znalazł xD daję linka do moim zdaniem najlepszego OST'a Bleach (Bleach Fade to Black OST)...
elo
wyjdą napisy w tym miesiącu? xD
Bob zapodałem ci eng napisy, a ty wybrzydzasz, przydałoby się chociaż jakieś szybkie tłumaczenie i tak bleach to głównie walki.
wydaje mi się, że napisy wyjdą w ciągu tygodnia.
~Dulu, ja tam wole poczekać na [DB], które już wydało swoją wersję ^.^ Pozostało tylko zassać ;]
To zajebista NOCKA się SZYKUJE Idę do sklepu po BRO !
ファンのファンのために
Napisy polskie pojawią się w przeciągu godziny
nooo i to mi pasuuuje
może jeszcze dziś obejrze hehehe
czekam z żoneczką sobie zrobimy ucztę
"smacznego" to idealnie dobrane słowo, dzięki
a kiedy można spodziewać sie wersji do DB
a kiedy można spodziewać sie wersji do DB
już jest
a chodziło o napisy mój błąd
Ostatnio edytowany przez bnn1983 (2009-10-04 22:09:19)
Ok chce zacząć oglądać to w końcu i nagle skumałem że nie chcą mi napisy chodzić, czy da się zrobić tak żeby one były zapisane w notatniku tak jak 'normalne' napisy?
Cholera, cały czas jakieś sytuacje komplikują mi oglądanie, to chyba jakieś fatum, lol.
Możesz zmienić format na mdvd (jest co najmniej kilka tematów na ANSI jak to zrobić + wujek Google), tylko po co?
Żeby oglądać z .ass instalujesz CCCP i włączasz video/napisy przez MPC (zresztą, tematów jak odpalić video + .ass też jest kupa).
Dzięki za pomoc ale przez MPC nie idą napisy, jeśli chodzi o zmianę formatu zmieniałem to (lub próbowałem) ale to co wychodzi i jest zapisane w txt to nie są żadne napisy tylko jakiś shit. Robiłem to za pomocą subedit'a, subtitle worksop'a ale i tak nic z tego. nie wiem może ja coś pokręciłem ale robiłem to zgodnie z tym co pisało na forum. Tak więc nie wiem w czym tkwi ten mój 'sek'.
Jak zawsze klinówki bleacha Trzymaja poziom ! Polecam
ps.Dla osób nie lubiących ass program "Ass_Subs_Converter"_-prze konwertuje każde ass w txt:)
dzięki stary o to mi chodziło
Napisy angielskie i polskie są, temat zamykam. O filmie Bleacha możecie dyskutować w dziale "dyskuje", jak odpalać różne rzeczy było na forum wiele razy. Zamykam.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony Poprzednia 1 2