Nie jesteś zalogowany.
To napewno z Mahou Shoujo Lyrical Nanoha StrikerS nie pmiętam tylko który odcinek
Przejrzałem listę postaci na
http://myanimelist.net/anime/1915/Mahou … characters
I jakoś nie widzę lub nie rozpoznaję jej, chyba, że to postać tak mało ważna, że nawet nie wpisano jej na listę ? Przypuszczam, że w anime jest po złej stronie?
Dla mnie to z jakiegoś Hentaia, tytuł szedł jakoś tak Beast Angel Escaleyer, czy jakoś tak A to co spływa po tych "Pazurach" to juz wiecie co to może być jak hentai
Pierwszy to chyba love hina
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Dziękuję marconii2002'owi i Wiggin'owi za rozpoznanie Due, zaś wszystkim pozostałym za chęć i wysiłek.
Patrząc na obrazki w necie to scena pochodzi z 20 odcinka Nanoha StrikerS , zaś substancja na pazurkach to płyn w którym był przechowywany czyjś mózg.
Ostatnio edytowany przez Tomeis (2009-10-11 20:05:26)
Ok dzięki, i tak już te serie widziałem
ten trzeci wyglada mi na Blood+ Kai z kims ^^
Ludize takie mam pytanie. Czy ktoś wie z jakiego to anime? Opis: chłopak z ciemnymi dziwnie ścietymi włosami z nim jakaś dziewczyna i ten chlopak walczy z kims kto wyglada jak blady dlugowłosy blondyn w kapeluszu ubrany w garniak (jest chyba jakims potworem czy coś).
To ważne wiec jakby ktoś wiedizał to prosze o odpowiedz.
edit: dziękować ;]
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2009-10-17 22:44:39)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Pokaż spoiler
Z jakiego animca jest pierwszy koleś z lewej(białe ubranko)?
Ruroni Kenshin.
Ostatnio edytowany przez kjur18 (2009-10-17 22:42:34)
Rurouni Kenshin chciałeś napisać ;]
Ludize takie mam pytanie. Czy ktoś wie z jakiego to anime? Opis: chłopak z ciemnymi dziwnie ścietymi włosami z nim jakaś dziewczyna i ten chlopak walczy z kims kto wyglada jak blady dlugowłosy blondyn w kapeluszu ubrany w garniak (jest chyba jakims potworem czy coś).
To ważne wiec jakby ktoś wiedizał to prosze o odpowiedz.
Wydaje mi się, że to Monochrome Factor(nie oglądałem, więc mogę się mylić). Kojarzę obrazek.
Następnym razem weź się wysil i napisz coś... więcej(coś normalnego).
Monochrome Factor widziałem. To bym sie nie pytał. Ktoś zapytał mnie własnie o to i podał taki opis. Niby mi cos świta ale nie dokońca. Może też byc cos zblizonego do tego opisu. Ta osoba nie oglada anime, mowila ze wlaczyla cos przypadkiem i zapytala skąd to, ale jakoś nie moge skojarzyc. Dodała jeszcze ze ten niby potwór miał takie duże żółte oczy.
Czyli podsumowując: chłopak z ciemnymi dziwnie ścietymi włosami z nim jakaś dziewczyna i ten chlopak walczy z kims kto wyglada jak blady dlugowłosy blondyn w kapeluszu z żółtymi wielkimi oczami ubrany w garniak (ta osoba mowiła ze wpisała na you tube hasło 'anime' i jej to wyskoczylo, sprawdzałem ale nie moge znaleźc ).
Help me.
Hejka .. pytanko.. z jakiego to anime .. ( albo nawet hentaia tak podejrzewam)... bo z a nic nie moge sobie nazwy skojarzyc i przypomniec...
[EDIT by Q]
Wstaw porządnie obrazek.
W wiadomościach mówili o stawianiu pomników postaciom animowanym i wspomieli tam o anime i pokazali urywek 1 czy 2 anime(raczej starych już). Screeny z playera nie robią mi się prawidłowo, więc kto chce zobaczyć musi obejrzeć ten materiał. (u mnie jest od 17m:15s).
Jedna scena chyba wyrwana z OP, samotny chłopa na zmieniającym się tle, a potem pojawia się jakaś grupa ludzi wokól niego.
Drugie anime pojawia się zaraz potem, ktoś TV ogląda anime z eng subami , widoczne sceny to dziewczyna z dużymi oczami, a potem inne ujęcie, koleś w czerwonym garniaku i ktoś na krześle.
Potem :
"Jest okazja do zobaczenia japońskiej prezenterki, modelu osiemnastometrowego mecha oraz mówiących po japońsku Misia Uszatka i trzech kaczek."
to akurat cytuję ;P z http://anime.com.pl/Anime_w_%22Wiadomos … ,4766.html
Link do materiału.
http://www.tvp.info/wiadomosci/wideo/24102009-1930
(do prawidłowego działania może wymagać pobrania jakiegoś "kodeka" microsoftu)
EDIT
Już wiem
Otaku no Video i Nadii (Nadia: Secret of Blue Water)
Ostatnio edytowany przez Tomeis (2009-11-05 10:16:40)