Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Jak wytłumaczysz, brak reakcji Elen? Pominę, że przed sceną strzału lekko "przymknęła" oczy bo to już by była przesada ale nie wierzę, że nie zaóważyła trupa obok...
Pokaż spoilerI Zwei, i Ein zostali zabici, taki koniec ja rozumiem.
Nie widzę powodów nad gdybaniem.
Trochę zdenerwował mnie fakt że tylko Reji zginął ale biorąc pod uwagę japońską manię na punkcie moralności a także słowa "Kosiarza" że Elen w przeciwieństwie do Reiji ego nie potrafi zabijać z własnej woli to takie rozwiązanie nie dziwi.
Co do teorii o śmierci Zweia z ręki Elen to powiem że teoria śmiała ale niewątpliwie coś w tym jest
Pisak racja, ale nie do końca :]
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-10-23 18:57:07)
ファンのファンのために
Pokaż spoilerPisak racja, ale nie do końca :]
Ale tak naprawdę ona przeżyła miała taka pozę bo patrzała na niebo, a strzała nie słyszała bo był tłumik, i taki koleś jak predini widocznie nie zrozumiał zakończenia i woli gdybać.
Ja właśnie tak zrozumiałem , On kaput, ona nic o tym nie wiedząc, leży sobie na łące patrząc na niebo. To logiczne jak but, że inferno go zabiło. Przecież boss powiedział że nie odpuści.
DevilMC
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-10-23 19:32:19)
ファンのファンのために
@down
...Nie wiem co napisać i nie wiem czemu uważasz, że jestem nowicjuszem (i w czym w ogóle? Data rejestracji? Doszukiwanie się alternatywnych możliwości niezbyt jasnego zakończenia? OCB?)
Też nie mam zamiaru kontynuować konwersacji, która do niczego nie prowadzi. "Elo".
Ostatnio edytowany przez predini (2009-10-25 14:46:43)
predini
ファンのファンのために
Hmm... Odkopując nie taki stary temat. Myślicie, że kwiaty powojnika którym przygląda się Elen mogą coś sugerować? :>
Ostatnio edytowany przez Macros (2010-02-13 02:31:34)
Strony Poprzednia 1 2