Nie jesteś zalogowany.
Mi tam przycięło tylko gdy w czasie odcinka był jeszcze tekst kara i pl tłumaczenie. A mam kompa słabszego niż mbell i w tym czasie w dodatku coś się kodowało. Na timing nie narzekam, sporadycznie zdarzy się, że coś za szybko zniknie.
Z błędami to nie jest tak, że nikt ich nie widzi - tylko pijawy to lenie i nie chce im się zatrzymać epka, by potem coś wypisać. A was to niestety nie zwalnia z obowiązku przejrzenia subów przed wydaniem. Natomiast jeśli ktoś chce porównywać wasze i Obiego napisy, polecam takiej osobie, by w ogóle odpuściła sobie oglądanie, bo nie o to w tym chodzi. Oglądam anime nie dla napisów i osoby, która je zrobiła, bo mnie to mało obchodzi - taka smutna prawda, tak to działa - tylko dla samej treści tegoż anime. Bo napisy, nawet gdyby były nieziemskiej jakości, same w sobie są niczym.
Ale żeby było jasne, całość mam zamiar obejrzeć w waszym wykonaniu, więc mi się nie ważcie przerywać projektu, czy ślimaczyć się z wydawaniem
Ostatnio edytowany przez bodzio (2009-07-19 13:23:08)
Minęło... 22 dni...
Ale żeby było jasne, całość mam zamiar obejrzeć w waszym wykonaniu, więc mi się nie ważcie przerywać projektu, czy ślimaczyć się z wydawaniem smile_lol
Takie rzeczy tylko w erze....
@Down:
Ciesz się, że nie skrócił... :p
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-08-12 22:25:37)
No co~ xD wyjazd mi się przedłużył xD Spokojnie od jutra zacznę wydawać~
Lol xD ale się z godziną złożyło xDDD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2009-08-20 19:19:58)
2009-08-20 <--- Ostatni odcinek
2009-10-24 <--- Dzisiaj
Projekt chyba umarł
Lawliet nie ma czasu, ale mówi, że projekty nie są porzucone i będą kontynuowane.
Już nie przesadzajmy. To tylko(tak, tylko) dwa miesiące.
Już nie przesadzajmy. To tylko(tak, tylko) dwa miesiące.
2 miesiące, to jest ponad 60 dni, wiesz ile razy sobie życie można spaprać? Ile dobrego zrobić, a ile złego. I ile mandatów dostać... ;\
@Down:
Panie Modzie, ja nie marudzę, a motywuje ich do działania.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-10-24 22:14:29)
Luk4S, skończ marudzić, dwa miechy to żadna obsuwa. Zależy Ci na szybszym obejrzeniu, bierz się za angielską wersję czy softa.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Czy jest to zwiastun częstszych wydań, czy lepiej czekać spokojnie ze ściąganiem i oglądaniem aż się pojawi kiedyś tam cała seria?
Jest jakaś szansa na ciąg dalszy??
AB to już wspomnienie...
Czyli nie ma szans na żaden porządny hardsub? Może jakaś inna grupa??