Nie jesteś zalogowany.
chciałbym odkurzyć ten topic. Pomoże ktoś? Mam tego yambe, ale nie weim jak wyciągnąć napisy.. a potrzebne są..
Jesteś pewien że nie są na stałe wkodowane w obraz?
Sprawdź wpierw czy da się je np wyłączyć...
...wtedy będziesz mieć pewność, że to soft, a nie czysty hard w mp4
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-10-29 01:31:05)
fakt.. mój błąd
W avi się da, to w mp4 by się miało nie dać?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
O ile mi wiadomo to do mp4 nie można wsadzić softu, jedynie hard.
mp4 jest praktycznie takim samym kontenerem jak mkv Oo więc krótko mówiąc... fail...
W avi się da, to w mp4 by się miało nie dać?
baa... nawet zdarzały się takie cuda co to miały dwie ścieżki audio ^_^ (głównie hentajce)
edit down...
qwigu ulżyło ci? połechtałeś swojego epenisa? dowartościowałeś się?
Tak... do dobrze cieszę się razem z tobą...
a w międzyczasie naucz się czytać ze zrozumieniem...
...to słowo 'praktycznie' nie bez powodu zostało w tym poście użyte...
tyle ode mnie w temacie...
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-10-29 17:49:06)
W mp4 da wrzucić się soft, choć tylko w jednym formacie. Ale i tak najczęściej używa się mp4 do hardków
Yoshimori napisał:O ile mi wiadomo to do mp4 nie można wsadzić softu, jedynie hard.
mp4 jest praktycznie takim samym kontenerem jak mkv Oo więc krótko mówiąc... fail...
O, zaliczyć faila i przyznać się do niego... ale te fora postępują naprzód :d mp4 i mkv to na pewno nie jest praktycznie to samo.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Co ja miałem za softa w avi... OAV Read or Die od KAA chyba. Poza tym zdarzają się też ripy dvd filmów z dwiema ścieżkami.
EDIT down
Że mod się mądrzy, czy że mod nie jest mądry? Interpunkcja nie boli i jest prosta, jeśli już chcesz się "mądrzyć"
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-10-29 17:19:55)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Używając chociażby AVI-Mux GUI wrzucisz sporo różnych streamów do avi - http://www.alexander-noe.com/video/amg/
Co do mp4:
jeśli napisy są w streamie - tak
jeśli są w renderowane/wtopione w video - nie
łatwo to sprawdzić za pomocą MediaInfo.
Temat wyczerpany, chyba, że dalej będziecie prowadzili ot na temat avi w temacie o mp4 "mądrzy" moderatorzy.