Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Besamir
Korekta: ghostpl22
QC: gu4rd
TS&Karaoke: ghostpl22
Kodowanie: ghostpl22
Wideo: DVD [704x480 x264]
Dźwięk: AAC [48000Hz stereo]
Napisy: ASS
Dostępne odcinki:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Projekt zakończony~
Linki do pobierania na blogu, adres w obrazku
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2010-10-05 17:24:44)
Bez ogródek. Obraz iście parszywy jak na dvd.
Reszta zdecydowanie na plus. Dzięki za suba, może wreszcie ktoś to skończy po polskiemu.
Iso pełno się pałęta po necie .
Filtry, panie, filtry. Mam wrażenie, że ktoś się czymś nieumiejętnie posłużył.
Unfiltered, w sensie ja nic nie gmerałem, bo w sumie nie wiem co tu jeszcze można poprawić xD Obraz na moje młodzieńcze oczko wygląda na zaszumiony, z, że tak brzydko powiem, gówna kwiatka nie zrobisz Dlatego odstawiłem iso, żeby się z tym nie bawić i wybrałem niezły, jak na to anime, ruski raw
Lol, że niby raw lepszy niż ISO? AHAHAHA, lepszego żartu nie słyszałem xD . Przy odrobinie wprawy, można z gówna kwiatek zrobić. O ile tym gównem jest untauched ISO, a kwiatkiem dobrze skodowany fansub.
I tak jak bodzio napisał, filtry, filtry i jeszcze raz filtry.
Lol, że niby raw lepszy niż ISO? AHAHAHA, lepszego żartu nie słyszałem xD . Przy odrobinie wprawy, można z gówna kwiatek zrobić. O ile tym gównem jest untauched ISO, a kwiatkiem dobrze skodowany fansub.
I tak jak bodzio napisał, filtry, filtry i jeszcze raz filtry.
lool, rofl, rotfl
Chyba raw jest z iso nie (dvd-rip naturalnie) ? I jak skoduję coś z iso, to to też będzie raw, no nie? Nie rozumiem tego wybuchu śmiechu xD Co do iso to nie wiem, czy untauched, jeśli wierzyć na słowo wstawiającemu torka, to tak xD Ale jak napisał bodziowaty, iso nieźle skoszone było, może coś pokminie jeszcze przy next odcinkach.
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2010-01-26 18:42:23)
Ta, ale jest takie coś, że po każdym reencodzie traci się na jakości. Dlatego jak kodować, to prosto z ISO (z vobów, nie rawa), i to filtrować, a nie najpierw do rawa, potem do harda. Stąd mój wybuch smiechu.
Można wiedzieć, kiedy będzie można się spodziewać kolejnego odcinka? I jak często chcecie je wydawać?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Do pobrania odcinek 04.
A jakie było to iso z którego robiłeś próbny encoding, r1 czy r2?
GG: 1677958
Jeśli były tam napisy ang to na pewno r1. To by tłumaczyło badziewną jakość.
GG: 1677958
Cześć, będą kolejne odcinki? Te co zamieściliście są naprawdę dobre Nie mogę się doczekać następnych ;P