Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
No to już normalnie nie pogadasz
Nie gratuluję, bo komu się chce użerać z ludźmi No i na forum nie ma już tylu ciekawych osobowości co kiedyś.
w każdym razie nie będzie już wymiany przeciwnych zdań między sobą... bo mod zaraz wymoderuje >.>
Nie rozumiem. Dlaczego niby? Jakby bycie moderatorem zakazywało mi dyskutowania, tobym się tego w życiu nie podjął.
o_O <- ta, wiem, że to półżartem pisałeś.
Nawet pełnym.
To lilith już nie jest modem? oO Myślałem, ze jest trzech modów (w sumie czterech, bo Freeman też chyba jeszcze jest).
Ja się źle wyraziłem, bo Lil ofkoz jest moderatorem, a chodziło mi o modów wyłącznie od forum, a ty nie czytasz uważnie, bo Kane napisał, iż Freeman zniknął. I to są w sumie powody, dlaczego mnie zaproszono do redakcji.
"Skazany na zajebistość"
Ja się źle wyraziłem, bo Lil ofkoz jest moderatorem, a chodziło mi o modów wyłącznie od forum, a ty nie czytasz uważnie, bo Kane napisał, iż Freeman zniknął. I to są w sumie powody, dlaczego mnie zaproszono do redakcji.
Owszem, czytam, i wiem, że zniknął (a szkoda, bo ciekawe rzeczy pisał). Poza tym z tego co widzę, to lil też moderuje forum - o ile nie jest tylko od forum, bo nie śledzę ustaleń władzy.
Nie rozumiem. Dlaczego niby? Jakby bycie moderatorem zakazywało mi dyskutowania, tobym się tego w życiu nie podjął.
Mam nadzieję że nie pójdziesz w ślady anfo i f.pl - czyli widzimisię uber alles.
+niby jakieś odniesienia do regulaminu, który więcej zakazuje niż pozwala.
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-02-06 00:03:44)
Lili jest takim supermodem, bo może działać i na forum, i w napisach. Co by nie było jest z nas najbardziej doświadczona.:)
Lili jest takim supermodem, bo może działać i na forum, i w napisach. Co by nie było jest z nas najbardziej doświadczona.:)
Chyba wiekiem XDD
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Gratulacje zjadacz
Ahahahaahahaha, dziadu! Ale ci pozakładam spamerskich tematów, że szok. xD Wprost kocham uprzykrzać ci życie.:D Będę się mścił za Genshikena.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-02-06 02:12:14)
Fuck yeah! Gratuluję i powodzenia. Szykuje mi się ponowne bezrobocie, więc zostanę czynnym spamerem.
Ostatnio edytowany przez Winged (2010-02-06 13:18:29)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No i się doczekałeś...
Pamiętaj, zero litości i lej dziadów!
Gratulacje, powodzenia w moderowaniu .
Wyrazy współczucia Zjadacz ;]
Strony Poprzednia 1 2