Nie jesteś zalogowany.
SUPER nowe forum
.
Ostatnio edytowany przez pnat (2013-01-14 01:48:07)
a mnie sie lepiej stare forum podobało[jezor]
Kwestia przyzwyczajenia, Ja już zaczynam doceniać funkcjonalność tego nowego (m.in. przejrzystość), nie muszę czekać na załadowanie piekielnie długiego wątku, żeby przeczytać jednego posta, cytaty, podstawowa możliwość obróbki tekstu itp. itd.
A ja pochwalę ale... nie do końca
Podoba mi się nowe forum, jest bardziej przejrzyste i ogólnie lepsze
Jednak for w podobnym stylu z takimi samymi emotkami widziałm na pęczki już od dawna. Fakt nowe forum jest lepsze od starego za co wielki PLUS daję ale jest kilka zgrzytów (i od samych pochwał człowiek nie robi się lepszy!!!!!!!!!!).
Zgrzyt nr.1: Ramki postów widać ok w IE 6.0 SP2 i OPERA 8.5 jednak w FireFox 1.07 całe tło jest białe i ciężko odróżnic poszczególne posty (później spróbuję zainstalować 1.5 może pomoże?)
Zgrzyt nr.2: ........ ........ Nie ma?
Brawa dla Taipana jednak się należą (forum jak było robione od podstawo to naprawdę sie napracował tylko dlaczego ja tak nie umiem )
A ogólnie to żegnaj stare forum i witaj nowe
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-01-30 20:14:03)
Co się odwlecze to nie uciecze, jak mawiają.
forum fajne :] wygodniejsze to pierwszego posta na nowym forum mam za soba
Eee to by było za łatwo:P Ale gdzieś widziałem forum, na którym obok źle napisanego słowa wyskakiwał napis na czerwono: BYK!. To mi się podoba:P
Zauważyłem, że jak coś zapisze się w ostrych nawiasach <dupa> to tego nie wyświetla, jakby chciało przypisać jakąś minkę do tego. No ale mi to nie przeszkadza:)
Ostatnio edytowany przez mruq (2006-01-30 20:38:57)
Jednak for w podobnym stylu z takimi samymi emotkami widziałm na pęczki już od dawna.
Zgrzyt nr.1: Ramki postów widać ok w IE 6.0 SP2 i OPERA 8.5 jednak w FireFox 1.07 całe tło jest białe i ciężko odróżnic poszczególne posty (później spróbuję zainstalować 1.5 może pomoże?)
Celowo użyłem podobnych emotikonek, nie ma sensu wyważać otwartych drzwi.
Co do tła, staraj się być na bieżąco z softwarem, na FF 1.5 wszystko
(BTW, forum było testowane na IE, Operze i FF)
Imperare sibi maximum est imperium
I jest przecież - Word, można w nim napisać posta i skopiować na forum.
I myślisz, że ktoś kto olewa polskie litery zwróci uwagę na jakieś wyskakujące coś z napisem "Błąd". Oleje to na całej lini. Założę się o mały palec u lewej nogi.
IMHO nierealne do wprowadzenia. Poza tym jest teraz kilka innych sposobów na walke z olewactwem (napiętnowanie, wyrwanie kończyn, spalenie na stosie i ...uwaga najgorsze...[ban])
Na tym forum nie będzie sprawdzania pisowni, Panowie (i Panie), postujmy tutaj bardziej konkretnie.
Imperare sibi maximum est imperium
Albo wrzucenie pod awatara podpisu: "Ignorant/Olewacz zasad ortografii"
No ale mi nie chodziło, że wyskoczy mu podczas pisania napis BYK!, tylko gdy już wyśle posta... wszyscy wtedy widzą co za "geniusz" jest z tej osoby. Tak jest na forum Matraxa.