Nie jesteś zalogowany.
Kiedy to będzie?
Bo teraz to w ogóle nie działa
Wklepuje
'K-On! ep01'
Wywala mi 60 stron a każde napisy mają to wspólnego że są 'ep01'
Jak wpisuje K-On! to nic nie ma :/
Będzie, kiedy się zrobi...
Na razie używajcie katalogu, jak Qcóś napisał.
masz
trzeba się pobawić katalogiem alfabetycznym
Tu się nawet bawić nie trzeba, wystarczy trzy razy kliknąć.[papa]
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-06-29 22:13:47)
kurczę wybaczcie nie miałem siły poszukać,
Oczy mi się kleją wiec postanowiłem na dobranoc coś krótkiego oglądnąć
Nich ktoś poprawi wyszukiwarkę bo nie da się znaleźć przez nią wielu tytułów np:
wpisując tytuł Hayate no Gotoku! nic nie znajduje dopiero jak wpisze pomimo że jest to oryginalny tytuł i trzeba szukać przez katalog alfabetyczny
Nich ktoś poprawi wyszukiwarkę bo nie da się znaleźć przez nią wielu tytułów np:
wpisując tytuł Hayate no Gotoku! nic nie znajduje dopiero jak wpisze pomimo że jest to oryginalny tytuł i trzeba szukać przez katalog alfabetyczny
Usuń "!" z tytułu a znajdziesz...
Wystarczy wpisać bez wykrzyknika, a wyszuka ci tą serię. Szukajka kiepsko działa, ale raczej nie zostanie poprawiona do czasu udostępnienia ANSI 2.0.
EDIT: Jubei był szybszy.
Ostatnio edytowany przez Kensei (2009-11-08 14:18:45)
Przez wyszukiwarkę nie znajduje Chu-Bra!!. Oczywiście piszę bez wykrzykników, ale mimo to nie idzie :/
Bo jest też myślnik. Używaj katalogu, bądź wpisuj nazwę alternatywną bez znaków specjalnych, o ile jest. A najlepiej zrób sobie zakładkę z podstroną
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tak właśnie przypuszczałem, że myślnik może być problemem. Zaraz będę pisał do tego, co je wstawiał. Dzięki
BTW, jeśli ktoś już tu o tym nie wspomniał, myślnik jest traktowany jako operator wykluczenia, więc wpisując "Chu-Bra" szukarka tłumaczy na:
Szukaj tytułu ze słowem "Chu", w którym nie ma słowa "Bra".
W takich przypadkach, jak zwykle pomocny jest Katalog Alfabetyczny
Imperare sibi maximum est imperium
Ostatnio zauważam gdy chcę przeczytać komentarz lub takowego napisać czy też odświeżyć stronę to zamiast newsów na stroni wyskakuje mi błąd:
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/ansi/class.search.php on line 209
Przepraszamy, ale wystąpiły problemy. Prosimy spróbować za parę minut.
MySQL server has gone away
I jeszcze "Błąd Zabezpieczeń" i Error 404...
Uspokoję was, za jakiś czas, gdy wszystko będzie nowe i świecące, wyszukiwarka będzie działała tak jak kiedyś. Do tego czasu trzeba wszystkie tytuły, które mają poniżej 4 znaków i mają znaki interpunkcyjne w tytule, wyszukujemy w katalogu.
A co z tytułami krótkimi, takimi jak TO :?
Pytam, bo napisy dodałem, a nie ma nawet szans ich znaleźć, bo ani wyszukiwarka, ani katalog nie pokazuje nam tej nazwy. Oczywiście można ich odszukać bawiąc się w Google lub zaglądając na stronę KA, ale to raczej okrężna droga.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Nie mam pojęcia... Trzeba Kane'owi zgłosić, bo w samym katalogu powinno się pojawić. Może jakieś minimum potrzebnych znaków jest wprowadzone, bo np. "X" ma dodane choćby "(TV)", więc tam jest. Tego typu dodatek pewnie rozwiąże problem.
Swoją drogą, po wklepaniu "to" na aniDB wyświetla się wszystko, co możliwe
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To ktoś jeszcze używa wyszukiwarki ?
No to
Od kąd ANSI się zrąbało rok temu, nic nie wyszukuje i nie działa, a jeśli czasem działa, to nie tak jak potrzeba ...
Ja osobiście zrobiłem test i znalazłem tu owe suby
animesub.info/szukaj.php?pTitle=org&pAutor=slymsc&pSortuj=traf&od=4
jest jakiś sposób by jeśli wpisze Tokyo Mew Mew to wyświetlało mi tylko wyniki zawierające Tokyo Mew Mew a nie wszystkie które zawierają któryś z wyrazów? Chodzi o sposób typu " " z google
Chodzi mi o inny sposób. Nie lubię tego katalogu, za dużo zabawy z nim.
Nikt nie lubi, ale podejrzewam, że póki co innej metody nie ma.
"Skazany na zajebistość"
Chodzi mi o inny sposób. Nie lubię tego katalogu, za dużo zabawy z nim.
Wpisujesz w google nazwę anime, może być w cudzysłowie, może być bez, a dodajesz "animesub" lub "animesub.info" - znajdzie Ci.
Ty dulowaty userze!