Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Uwagi techniczne: pozbądźcie się wstawek dla korekty czy jaki tam cel one mają, bo po eksporcie szlag człowieka trafia
Q, aegi pozwala na automatyczne wywalenie wszystkiego, co jest w {}, to tylko jedno kliknięcie myszką
Przy eksporcie automatycznie zaznaczam wyczyszczenie wszystkich efektów itp. Tym razem także to zrobiłem, ale zostały wszystkie {} z dodatkowymi tekstami Pewnie dlatego, że nie były to kody.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Przy eksporcie automatycznie zaznaczam wyczyszczenie wszystkich efektów itp. Tym razem także to zrobiłem, ale zostały wszystkie {} z dodatkowymi tekstami Pewnie dlatego, że nie były to kody.
No to dziwne, bo przed chwilą wziąłem pierwszy lepszy plik ass, wpisałem ze 3 linijki jakiś banialuk do {} i pousuwało.
Przy eksporcie do .sub usunęło. Przy .srt zostaje oO No to wiem, do jakiego formatu będę potem robił.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Gdzie znajdę link do "DVD Special - Prości Ludzie". Miał być na forum a jest tylko do "DVD Special - Ślepy Alchemik". Chyba że jest a ja nie widzę.
W pierwszym poście chyba pisze... albo mi się wydaje?
http://animesub.info/szukaj.php?ID=32248
Ostatnio edytowany przez Tommy (2010-01-26 22:28:49)
Tak z ciekawości Fullmetal Alchemist: Brotherhood - 4-Koma Theater też macie zamiar zrobić?:D
Gdzie znajdę link do "DVD Special - Prości Ludzie". Miał być na forum a jest tylko do "DVD Special - Ślepy Alchemik". Chyba że jest a ja nie widzę.
Był w temacie z najnowszymi releasami, ale że temat jest czyszczony to już nie ma
Ściągnij sobie wersję od [Hiyono]. chyba że chcesz tego mojego szytowego rawa: link (ok, w sumie to jest ten sam, ale oni go trochę obrobili )
4-koma theater... No cóż, jeden już w sumie zrobiony, podczepiony pod Ślepego, a co z resztą - się zobaczy. xP
To czekam aż wrzucicie 4-kome xD Bo nikt nie potrafi tak ładnie zmyślać dialogów jak ty Dowodem OAVki i epki nim jakiekolwiek się tłumaczenie ukaże xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-01-26 23:44:52)
Czterookienkowe tearzyki będą wydawane jako hardek jak Qashqai zrobi tłumaczenie ;D
Trochę efektów przy tym jest więc pierwszy epek teatrzyku pojawi się nie szybko
Sorka za błędy itp, ale jestem lekko wstawiony i ciężko się pisze ;P
Nie wiem czy to pytanie tu pasuje, ale czy ktoś może mi powiedzieć co oznacza mapka Japonii w 46 epie wydanym przez Eclipse?
Też od Eclipse?
Też od Eclipse?
[Eclipse] Fullmetal Alchemist Brotherhood - 46 (1280x720 h264) [D0883690].mkv
Size: 335.53MiB | Date: 2010-03-02 19:15 UTC
Comment: Okay, so here's the announced v2 with a clean raw.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2010-03-08 20:53:33)
Uhm, trochę się zagalopowałem. Nieważne. Czekamy na napisy do ep 61, bo już jest od kilku godzin dostępny ^^'
Ostatnio edytowany przez Glumsy (2010-06-14 01:34:19)
A czy te speciale trzeba jakoś w trakcie serii oglądać czy można po zakończeniu?
Wszystkie specjale dzieją się przed serią, więc można i po zakończeniu, i w trakcie. Aczkolwiek trzeci specjal nawiązuje do czegoś co było wspomniane w szóstym i szesnastym tomie mangi, no i w odpowiadających im odcinkach, więc ten lepiej ruszyć w trakcie lub po arcu w Briggs XD
O to akurat wypadało by teraz to obejrzeć, bo mi się ten arc skończył. Dzięki.
Są to krótkie historyjki nie związane z główną fabułą. Możesz oglądnąć je po zakończeniu oglądania 64 odcinka ;P
EDIT:
Teraz dopiero zauważyłem, że spóźniłem się ze swoją odpowiedzią xD
Ostatnio edytowany przez sciepa (2010-07-12 18:40:28)
Napiszę to tu aby było widać.
Linki do napisów dla odcinków 1-38 raz OVA 1-2 nie działają. Mogłybyście to naprawić albo dać jeden link dla odcinków 1-64 oraz OVA 1-3?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna