Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Konkurs zakończony, w weekend przedstawimy kilka najlepszych z nadesłanych prac oraz wytypujemy zwycięzcę
Imperare sibi maximum est imperium
Tak z ciekawości, ile prac dotarło? :>
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
no i gdzie to?
Tu
Konkurs zakończony
Do ścisłego finału dotarły dwie prace, z których bardzo trudno było nam wybrać tę zwycięską... przejdźmy do rzeczy.
Grę FinalFantasy XIII ufundowaną przez firmę Cenega otrzymuje Yoshimori za komiks Snow Fail:
Wyróżnienie zaś trafia do Yuny za świetny rysunek:
Gratulujemy!
Hm... a gdzie reszta prac? Miałem nadzieję, że pokażesz wszystkie, aby można było sobie je obejrzeć...
OK, wrzucę najpóźniej jutro (teraz w pracy jestem).
Eee, to już koniec konkursu, he? Myślałem, że jeszcze trwa. Nawet zacząłem robić swą pracę w paincie, a tu koniec...
Ano, wygrana praca w pytkę. Gratki zwycięzcy za nią.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Walka była zażarta, wygrałeś jednym głosem więcej. Więc tym bardziej gratki, miłego grania po dojściu paczki
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie powiem, niby oklepane, a beka jest ^^
A tak na serio, to cienkie to było. Pomysł i kadry fajne, ale teksty rodem z polsatowych produkcji o nastolatkach pijących ciepłe kakao na dyskotece.
Tak, wiem, sam nie zrobiłem nic lepszego, ale skoro coś zostało wystawione na widok publiczny, to znaczy, że wszystkim wolno to oceniać i komentować.
Druga praca o wiele bardziej mi się spodobała.
Czekam na kolejne.
Dziękuję ślicznie za wyróżnienie i również gratulacje zwycięzcy!
Ej, a może jakiś długopis na pocieszenie by się znalazł? xD
Konkurs zakończony, w weekend przedstawimy kilka najlepszych z nadesłanych prac oraz wytypujemy zwycięzcę
Jak widać, nawet #Kane'owi nie można ufać na słowo xD
Praca fajna, oczekujemy na resztę praców
arystar, trza było patrzeć na główną stronę....
Dudi a pamiętasz poprzedni konkurs? Też zwycięska praca nie była arcydziełem - to jest własnie o o czym marudziłem stronę wcześniej.
anyway gratz Yoshimori
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Dostaniesz po buziaku od każdego z redakcji.:D
Możesz wybrać osobę do zbanowania na dwa tygodnie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Czas mnie goni... dla zainteresowanych pozostałe prace konkursowe
Może i zabrzmi to brutalnie, ale widząc pozostałe prace nie dziwię się, że wybrano tamte.
Może i zabrzmi to brutalnie, ale widząc pozostałe prace nie dziwię się, że wybrano tamte.
Nom zdecydowanie3 masz rację, te 2 w porównaniu do reszty badziewi mają całkiem inny pozom xD (choć lighting 2 też może być, ale ten komiks to najgorsze, że wszystkiego) xD. No i coś mało osób zabrało udział w konkursie, a ja myślałem, że z 15 się znajdzie prac, a ledwo jest ich 7.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna