Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
OPIS:
Przenosimy się do feudalnej Japonii. Młoda kobieta imieniem Togame przybywa na bezludną wyspę, na którą został wygnany bohater rebelii wraz z jego rodziną. Ma niecodzienny interes do głowy rodziny. Okazuje się, że poszukiwana przez nią osoba nie żyje, a głową rodu jest teraz jego syn. Co wyniknie z tego spotkania? Tego już sami musicie się dowiedzieć
EKIPA:
Tłumaczenie: vatarr
Korekta: Arst
Timing: Zwei, Archer
Typesetting: Zwei
Karaoke: Bakura
Kodowanie: Zwei
Kontrola jakości: Archer, Dektiv
DANE TECHNICZNE:
Rozdzielczość obrazu: 1280x720
Proporcje obrazu: 16:9
Format: MKV
Video: H264 / 23.976 fps / 1700 kbps
Audio: AAC / 2.0 / 189 kbps
Źródło: HDTV
Rozmiar pliku: ~673MB
Miłego oglądania ;D
P.S. Jako, że plik trochę zajmuje, w związku z tym prosiłbym o pomoc w seedowaniu, będę bardzo wdzięczny
Miłe oglądanie będzie jak wydacie całość, oby jak najszybciej. Przejrzałem sobie wyrywkowo i musze stwierdzić że zarówno anime, jak i wykoanie trzyma poziom. No i po raz pierwszy w życiu widzę karaoke po półkolu... no ale to Bakura, więc wszystko jest możliwe. Tak więc go go go. Macie już jednego co czeka z niecierpliwością (a rzadko mi się to zdarza ostatnio, tym bardziej, że rzadko kiedy cokolwiek oglądam).
No i po raz pierwszy w życiu widzę karaoke po półkolu... no ale to Bakura, więc wszystko jest możliwe.
A jego ołtarzyk też masz w domu? - wybaczcie, ale nie mogłem się już powstrzymać.
Tak więc go go go. Macie już jednego co czeka z niecierpliwością (a rzadko mi się to zdarza ostatnio, tym bardziej, że rzadko kiedy cokolwiek oglądam).
Tak, go go go... zagnicie czas, wykradnijcie materiały od twórcy - cokolwiek... przecież KiRA nie może czekać *
* jakby ktoś nie zajarzył, to ostatni, dwunasty odcinek Katanagatari ma być dopiero w grudniu - bo anime ma trzymać konwencje light novel, czyli jeden ep co miesiąc przez rok.
A grupie życzę powodzenia i wytrwałości - jak zresztą wszystkim, który porywają się na twory Nisio Isin.
Dziękujemy, napewno się przyda. Postaramy się jak najszybciej nadrobić straty i być na bieżąco z wydawaniem Katanagatari oraz żeby kolejne relki trzymały poziom, a Kirze zalecamy uzbroić się w cierpliwość ^^
A jego ołtarzyk też masz w domu? - wybaczcie, ale nie mogłem się już powstrzymać.
Taa, żebyś wiedział ;] Al hail Bakura! IMO najlepsza osoba od technicznych spraw w dzisiejszych czasach.
Tak, go go go... zagnicie czas, wykradnijcie materiały od twórcy - cokolwiek... przecież KiRA nie może czekać *
* jakby ktoś nie zajarzył, to ostatni, dwunasty odcinek Katanagatari ma być dopiero w grudniu - bo anime ma trzymać konwencje light novel, czyli jeden ep co miesiąc przez rok.
...
....
.....
......
Sorry, ale nie orientuje się w terminach emisji każdej serii sezonu. Nie mam po co, nie interesuje mnie to, nie chce mi się, itd. Myślałem, ze jak wszystkie, ta wychodzi raz na tydzień, a tu widzę teraz, że wychodzi jak OAVka. Whatever.
Tak z ciekawości rzuciłem okiem na polskiego hardka, owego tytułu i pierwsze co myślę, niżej tych dialogów się nie dało umiejscowić?
Nie czaję w ogóle początkowych zdań, błędy typu: nie możliwe(omg), kolejna rzecz 36-ciu kowali(nie stosuję się takiego zapisu i jest on już niepoprawny). (doszedłem do 10 min.)
Strony 1