Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
23.02.2010 to był 14 ep, 15 z tego co wiem był (miał być) streamowany ~23.04.2010, choć nie jestem do końca pewien jeśli chodzi o dni. W każdym bądź razie też pod koniec ubiegłego miesiąca. Tak czy inaczej sam przeszukuję sieć w poszukiwaniu tego epa i jak narazie ani widu, ani słychu.
Wszelkie dalsze informacje mile widziane.
Fakt, źle zerknąłem. Myślałem, że ten 5.5 to special a to zwykły recap się okazał
Jeśli kogoś jeszcze to interesuje, to ostatnie informacje podają, że odcinek 15 będzie dopiero w 28 lipca (tego roku, bez obaw).
Trochę jeszcze poczekamy. Mam nadzieję, że zakończenie będzie tego warte.
Trzeba dalej ćwiczyć cierpliwość...:)
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Jak na razie widziałem całą serię TV tego arcydzieła, a te speciale jako kontynuację obejrzę dopiero jak będą wszystkie w wysokiej jakości choć już wiele po nich nie oczekuję gdyż zakończenie serii TV wystarczająco mi się podobało.
LOL, po tym jak sprzedały się DVD i Blu-raye to w tyle czasu powinni być wstanie zrobić półtora-godzinny film, a nie 25-minutowy odcinek... nie wiem, to jakaś nowa strategia marketingowa (celowe opóźnienie)?
Nie ma czegoś takiego jak seria TV. Bakemonogatari ma 15 odcinków - a wszystkich nie wyemitowano, bo początkowo miało być ich tylko 12. I właśnie tyle zaklepano w ramówkach TV - jednak w międzyczasie wydłużono serię o 3 (Snail dostał jeden, a Cat dwa).
Hm... czyli znowu przesunęli termin wydania ostatniego DVD...
edit
Nie, to cały Shaft...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2010-06-15 13:42:19)
Shaft najbardziej lubiło tworzyć SZS, a to z kolei sprzedało się tak żałośnie i doznało tyle krytyki, że teraz droczą się z tą durną bandą otaku, która kupuje jeden vol Bakemonogatari w dziesiątkach tysięcy kopii.
Na oficjalnej stronie został udostępniony ostatni odcinek, który będzie można tam obejrzeć do 16 lipca.
Obecnie jest tam zastępcza wersja openingu, natomiast finalna ma się pojawić w następnym tygodniu.Przypominam, że ostanie DVD ma się ukazać 28 lipca - może wreszcie się im to uda.
Dziwne, że nikt tego jeszcze nie napisał... ale została zapowiedziana ekranizacja Kizumonogatari - prequela serii...
Dziwne, że nikt tego jeszcze nie napisał... ale została zapowiedziana ekranizacja Kizumonogatari - prequela serii...
Można linka do informacji?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Tutaj, bo nie wszyscy znają japoński.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2010-08-02 21:53:53)
Nick na ANSI: bobek784v2
Obejrzałem wreszcie odcinki 13-15 Bakemonogatari w wersji BD.
Muszę powiedzieć, że były równie świetne co poprzednie. Obawiałem się, że będą słabsze, ale na szczęście tak nie było.
Jedyne co to trochę szkoda, że mało było o Shinobu gdyż tylko na parę chwil się pojawiła, a ma w sobie taki niesamowity urok.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … arid=10291
Co do fanserwisu to było go więcej niż sądziłem. Zdziwiło mnie zachowanie głównego bohatera na początku 13 odcinka. Nawet jeśli chciał sobie zażartować to i tak dziwne to było. Chodzi o dziewczynę poniżej.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … harid=8964
13 odcinek ma ciekawy OP gdyż z prawdziwą dziewczyną (nie rysunkową) i fanserwisem z jej udziałem.
A mówiąc ogólnie to anime ma świetne zakończenie. 15 odcinek dosyć zaskakujący i przez to bardzo fajny.
Poza tym przypomniano widzowi wszystkie dziewczyny, którym pomógł główny bohater.
Więc jako całość oceniam je 10/10.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-08-10 22:55:32)
Poniżej taka ciekawostka z początku pierwszego odcinka Bakemonogatari, którą zapewne mało kto zauważył.
To znaczy pierwsze spotkanie Araragiego z Senjougaharą i jego odbicie w jej oczach.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6