Nie jesteś zalogowany.
No, coś długo się robi to od K-Ona, bo dalej nie działa.
http://animesub.info/szukaj_old.php?pTi … kane=K-On_
Ciekawe, że tak działa. W szukaj_old. W zwykłym już nie.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-05-04 03:03:46)
Nie wiem, co wy macie do tego katalogu alfabetycznego. Mi się z nim szuka dużo wygodniej, niż w normalnych wyszukiwarkach, bo jak seria ma np 2 sezony, to mogę wyświetlić od razu napisy tylko do drugiego sezonu. Nawet nie trzeba szukać tytułu na ekranie, bo np w FF wciska się ctrl + F i wpisuje interesującą nas nazwę.
Nie wiem, co wy macie do tego katalogu alfabetycznego. Mi się z nim szuka dużo wygodniej, niż w normalnych wyszukiwarkach, bo jak seria ma np 2 sezony, to mogę wyświetlić od razu napisy tylko do drugiego sezonu. Nawet nie trzeba szukać tytułu na ekranie, bo np w FF wciska się ctrl + F i wpisuje interesującą nas nazwę.
Za długo trwa ta czynność, którą opisałeś i to jest jej największa wada
Ty dulowaty userze!
Kensai napisał:Nie wiem, co wy macie do tego katalogu alfabetycznego. Mi się z nim szuka dużo wygodniej, niż w normalnych wyszukiwarkach, bo jak seria ma np 2 sezony, to mogę wyświetlić od razu napisy tylko do drugiego sezonu. Nawet nie trzeba szukać tytułu na ekranie, bo np w FF wciska się ctrl + F i wpisuje interesującą nas nazwę.
Za długo trwa ta czynność, którą opisałeś i to jest jej największa wada
Zależy jak na to patrzeć. Ja już dawno pogodziłem się, że wyszukiwarka do niczego się nie nadaje i korzystam z wyszukiwana alfabetycznego. Znalezienie konkretnych tytułów zajmuję mi moment - 3, 4 kliknięcia i już jest. Sądzę, że w ten sposób znajdę napisy szybciej niż bym miał wpisywać np. Legend of the Galactic Heroes, Fullmetal Alchemist: Brotherhood czy Mahou Gakuen Lunar! Aoi Ryuu no Himitsu Do czasu ansi 2.0 nie liczę na jakąkolwiek poprawę.
Ostatnio edytowany przez Wakabayashi (2010-05-04 17:45:37)
Masowe ściąganie jest na wish-liście od momentu gdy wą opcję wyłączyli. A dostaniemy to jak ktoś poważniejszy przejmie serwis
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A wyszukiwarka znowu kuleje nie znajduje napisów do serii " MM! " nie ważne jak wpisać
A wyszukiwarka znowu kuleje nie znajduje napisów do serii " MM! " nie ważne jak wpisać
Katalog.
Jeśli mnie pamięć nie myli to znaczenie ma tu ilość znaków.
Mi jak nie znajdywało żadnego epka to robiłem to za pomocą google. Wtedy wyszuka wszystko. Raczej każdy odcinek jest zaindeksowany. Wystarczy odpowiednie hasło sformułować
facepalm.jpg
Nigdzie nie napisałem, że napisy się nie wyszukują...
Ty Nie, ale kto napisał, że swoją wypowiedź kierowałem do Ciebie
facepalm^2.jpg
No tak, z pewnością odpowiadałeś komuś na posta sprzed prawie dwóch lat...
Co jest z tą wyszukiwarką na głównej? Wpisuję tytuł "Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai!" i nie znajduje napisów. Ani w oryginalnym, ani w pozostałych opcjach. Jak wpiszę tylko "sekai" to znajduje wśród czterech stron z napisami z tymże wyrazem. Przez to pewnie ominąłem kilka tytułów do których szukałem subów, ale nie znalazłem przez jakiś błąd wyszukiwarki.
Co jest z tą wyszukiwarką na głównej? Wpisuję tytuł "Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai!" i nie znajduje napisów. Ani w oryginalnym, ani w pozostałych opcjach. Jak wpiszę tylko "sekai" to znajduje wśród czterech stron z napisami z tymże wyrazem. Przez to pewnie ominąłem kilka tytułów do których szukałem subów, ale nie znalazłem przez jakiś błąd wyszukiwarki.
Z niektórymi tytułami już tak jest. Może w ANSI v2 będzie to naprawione.
Szukaj katalogiem alfabetycznym, jeśli napisy są w bazie, to tak je na bank znajdziesz.
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-10-10 19:10:05)
Johny2.0 napisał:Co jest z tą wyszukiwarką na głównej? Wpisuję tytuł "Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai!" i nie znajduje napisów. Ani w oryginalnym, ani w pozostałych opcjach. Jak wpiszę tylko "sekai" to znajduje wśród czterech stron z napisami z tymże wyrazem. Przez to pewnie ominąłem kilka tytułów do których szukałem subów, ale nie znalazłem przez jakiś błąd wyszukiwarki.
Z niektórymi tytułami już tak jest. Może w ANSI v2 będzie to naprawione.
Szukaj katalogiem alfabetycznym, jeśli napisy są w bazie, to tak je na bank znajdziesz.
Z tym, że niekoniecznie. Sama zrobiłam napisy do Kawa no Hikari (angielski tytuł River's light) i przez katalog ich nie znajdziesz, chociaż wiszą w serwisie co najmniej 2 lata. Tyle że przez wyszukiwarkę idzie je znaleźć, czyli paradoksalnie problem odwrotny niż u reszty.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-10-10 19:23:48)
Ty dulowaty userze!
Z tym, że niekoniecznie. Sama zrobiłam napisy do Kawa no Hikari (angielski tytuł River's light) i przez katalog ich nie znajdziesz, chociaż wiszą w serwisie co najmniej 2 lata. Tyle że przez wyszukiwarkę idzie je znaleźć, czyli paradoksalnie problem odwrotny niż u reszty.
W takim razie wypadałoby ten tytuł zgłosić do administracji.
No ale wtedy cofam to, co wcześniej napisałem, w większości przypadków tak je znajdziesz.
edit: w sumie wydawało mi się, że te kategorie robią się automatycznie, ale widocznie się myliłem.
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-10-10 19:29:05)