#61 2010-07-14 00:19:34

Odetta
Użytkownik

Odp: Ecchicon: 5ummer 5pecial

ghostpl22 napisał:

Potem było karaoke, a po nim miał odbyć się ecchicosplay, którego naturalnie nie było ;p Chwilkę posiedzieliśmy na karze, ale "udanych artystów" było tylko paru, większość szła na łatwiznę i śpiewała ang. piosenki, co zabiło cały urok :P Urzekła mnie jedynie jedna koleżanka, która jakoś na początku genialnie zaśpiewała swoją piosenkę (nie pamiętam, co to było).

Czyżby chodziło Ci o dziewczynę która śpiewała tą piosenkę? :)
http://www.youtube.com/watch?v=1JUrvYYnZeI

Mnie się Ecchi bardzo podobał, mimo ogromnego żaru lejącego się z nieba =.= Była duża różnorodność atrakcji, i choć czasem nie było co robić nadrabiałam to rozmową z przyjaciółmi ^^ Weekend spędzony bardzo pozytywnie :D

#62 2010-07-14 12:05:42

FAiM
Użytkownik

Był ktoś może na pokazie Evangeliona 1.11 - o ile się odbył?

Jakie wrażenia, jakość obrazu, tłumaczenie?

K5Cqyo6.png?1

#63 2010-07-14 12:56:01

ghostpl22
Użytkownik

Odetta napisał:
ghostpl22 napisał:

Potem było karaoke, a po nim miał odbyć się ecchicosplay, którego naturalnie nie było ;p Chwilkę posiedzieliśmy na karze, ale "udanych artystów" było tylko paru, większość szła na łatwiznę i śpiewała ang. piosenki, co zabiło cały urok jezor Urzekła mnie jedynie jedna koleżanka, która jakoś na początku genialnie zaśpiewała swoją piosenkę (nie pamiętam, co to było).

Czyżby chodziło Ci o dziewczynę która śpiewała tą piosenkę? smile
http://www.youtube.com/watch?v=1JUrvYYnZeI

Mnie się Ecchi bardzo podobał, mimo ogromnego żaru lejącego się z nieba =.= Była duża różnorodność atrakcji, i choć czasem nie było co robić nadrabiałam to rozmową z przyjaciółmi ^^ Weekend spędzony bardzo pozytywnie smile_big

TAK! Genialnie jej to wyszło ^^ Leżałem sobie z przodu na kartonie, czekając na coś udanego i aż się z niego podniosłem jak zaczęła ;3 Ba, nawet czapkę zdjąłem xD A wyglądała na zestresowaną, jak wyszła na scenę, jeszcze coś jej tam jury powiedziało, na co ona "dzięki, pocieszyłeś mnie" xD Chyba jedyna piosenka po jap. zaśpiewana idealnie (ale nie siedziałem do końca, więc srlsy) ;]

@Tak teraz luknąłem na profil pani Odetty na anime.com.pl i na jej fotki, i muszę przyznać, że jest niezwykle podobna do wykonawczyni wyżej wspomnianego utworu smile_big Nigdy nie miałem pamięci do twarzy, zwłaszcza, że te zdjęcia są niskich lotów, ale jeśli się nie pomyliłem, to tym razem kierowane wyrazy szacunku, RESPEKT ^^

Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2010-07-14 13:02:48)

ghostpl22.png

#64 2010-07-14 13:05:05

Odetta
Użytkownik

ghostpl22 napisał:

TAK! Genialnie jej to wyszło ^^ Leżałem sobie z przodu na kartonie, czekając na coś udanego i aż się z niego podniosłem jak zaczęła ;3 Ba, nawet czapkę zdjąłem xD A wyglądała na zestresowaną, jak wyszła na scenę, jeszcze coś jej tam jury powiedziało, na co ona "dzięki, pocieszyłeś mnie" xD Chyba jedyna piosenka po jap. zaśpiewana idealnie (ale nie siedziałem do końca, więc srlsy) ;]

<rumieni się i kłania> Dziękuję, to byłam ja, Odetta smile_big Bardzo się cieszę, że tak Ci się podobało ^^ Jestem zaszczycona że się podniosłeś i zdjąłeś czapkę xD I fakt, byłam strasznie zestresowana, bo nigdy jeszcze nie śpiewałam przed takim tłumem ^^' Ale cieszę się że się przemogłam jezor

#65 2010-07-14 13:09:59

ghostpl22
Użytkownik

Odetta napisał:

Ale cieszę się że się przemogłam jezor

Ja też się cieszę ^^ Widać, że się przygotowałaś, bo IMO żadnych potknięć z tekstem ani rytmem nie wyłapałem ^^ Może nie jestem super znawcą ale na serio mi się podobało ;]

No i jednak trafiłem co do autorki ^^

ghostpl22.png

#66 2010-07-14 13:32:17

Odetta
Użytkownik

ghostpl22 napisał:
Odetta napisał:

Ale cieszę się że się przemogłam jezor

Ja też się cieszę ^^ Widać, że się przygotowałaś, bo IMO żadnych potknięć z tekstem ani rytmem nie wyłapałem ^^ Może nie jestem super znawcą ale na serio mi się podobało ;]

No i jednak trafiłem co do autorki ^^

Ano się nie pomyliłeś jezor Przygotowania... Czy ja wiem? Po prostu wyszłam i zaśpiewałam jezor Z tekstem nie było problemów, bo miałam go w łapkach, choć i tak znałam go na pamięć, mogłam się tylko pomylić z nerwów xD A z rytmem nie mam zwykle problemów, bo mam niezły muzyczny słuch ^^

Ale mnie ucieszyłeś tymi postami, wiesz? Miło usłyszeć tak ciepłe słowa, szczególnie w związku ze śpiewem, bo to moje hobby i kocham to robić smile_big

Tak czy inaczej dziękuję jeszcze raz ^^

Ostatnio edytowany przez Odetta (2010-07-14 14:15:17)

#67 2010-07-14 14:23:02

GwynBleidd
Użytkownik

Tak, wiec daj znać jak będziesz się wybierała na jakiś konwent, gdzie będziesz śpiewała^^

#68 2010-07-14 15:00:09

Odetta
Użytkownik

Um...  może być ciężko bo decyzję o karaoke podejmuję na konwencie, a nie przed xD Bo zawsze jak zaplanuję występ to albo jestem chora i tracę głos, albo coś jeszcze innego się stanie, więc chodzę na spontana jezor A co, Ty też mnie słyszałeś? O.o

#69 2010-07-14 15:05:07

ghostpl22
Użytkownik

Odetta napisał:

Ale mnie ucieszyłeś tymi postami, wiesz? Miło usłyszeć tak ciepłe słowa, szczególnie w związku ze śpiewem, bo to moje hobby i kocham to robić smile_big

Tak czy inaczej dziękuję jeszcze raz ^^

Widać, że to lubisz, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda mi się ciebie posłuchać jezor Choćby na jakimś innym konie ^^ Takie pytanko nie na temat, jak to się stało, że akurat trafiłaś na ten temat smile_big Konto widzę założone dzisiaj xD

Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2010-07-14 15:05:36)

ghostpl22.png

#70 2010-07-14 15:15:55

Odetta
Użytkownik

ghostpl22 napisał:

Widać, że to lubisz, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda mi się ciebie posłuchać jezor Choćby na jakimś innym konie ^^ Takie pytanko nie na temat, jak to się stało, że akurat trafiłaś na ten temat smile_big Konto widzę założone dzisiaj xD

Całkiem możliwe, że tak się stanie, bo ze śpiewania nie zamierzam zrezygnować, jesteście na mnie skazani xD

Szczerze? Szukałam zdjęć, recenzji i wrażeń po konwencie w internecie i tak całkiem przypadkiem tu trafiłam jezor A jak przeczytałam, że mówisz o jakiejś dziewczynie na karaoke co śpiewała po japońsku gdzieś na początku to pomyślałam, że o mnie może chodzić, bo po mnie śpiewały osoby tylko po angielsku jezor To założyłam konto i się spytałam xD
A forum widzę, że bardzo przyjemne i może zostanę tu na dłużej, trochę się udzielając, chyba mogę, nie? <puppy eyes> xD

#71 2010-07-14 15:27:19

ghostpl22
Użytkownik

Odetta napisał:

A forum widzę, że bardzo przyjemne i może zostanę tu na dłużej, trochę się udzielając, chyba mogę, nie? <puppy eyes> xD

Administrancja wredna czasami, ale to ich praca xD Zaraz się o offtop przyczepią, niah ;3 xD

ghostpl22.png

#72 2010-07-14 17:29:50

Grze_siu
Użytkownik

Co ty mówisz wczoraj odkryłem ludzką stronę Dulu! xD Administracja jest fajna ;3

"Szanuj wroga swego, bo możesz mieć gorszego" By Moja Babcia

Stopka forum

© Animesub.info 2024