Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Chyba każda kobieta ma "różne" rodzaje pantsu w szafie. Ja np. mam więcej takich "śmiesznych" z żabkami, kwiatkami, pieskami... i SpongeBobem xP ale mam także bardziej reprezentatywne, na specjalne okazje
Tak w temacie, ale dział męski W jakimś sklepie widziałem bokserki z bohaterami Marvela. Totalnie rozwaliły mnie z Hulkiem, a konkretnie jeden z jego tekstów na naich: "Ty ciągle nabijać się z Hulk, Hulk cię zmiażdżyć" (w wersji angielskiej, ofc) xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Eeee O_o
że tez komuś się chciało wyszukać ten temat i... no właśnie co jest na tym zajebiście niewyraźnym zdjęciu? Armia Kiry atakuje z Kanady? =_= hmmm lub grupa emigrantów co poprawi funkcjonalność forum.
Oh, wielce przepraszam za niewyraźne zdjęcie. Robiłam świetnym aparatem z telefonu komórkowego.
A co do tego zdjęcia... To z prywatnej kolekcji? Bo tak to wygląda... Osobiście wolałbym tablice Mendelejewa, ale Linuxy też są spoko.
Nie linuxy, tylko pingwinki z szalikami. -.-
Zgrzyt napisał:Eeee O_o
że tez komuś się chciało wyszukać ten temat i... no właśnie co jest na tym zajebiście niewyraźnym zdjęciu? Armia Kiry atakuje z Kanady? =_= hmmm lub grupa emigrantów co poprawi funkcjonalność forum.Oh, wielce przepraszam za niewyraźne zdjęcie. Robiłam świetnym aparatem z telefonu komórkowego.
Za to nie przepraszaj.. raczej przeproś za to że nie zrobiłaś zdjęcia mając na sobie te majteczki @__@
Hatake napisał:A co do tego zdjęcia... To z prywatnej kolekcji? Bo tak to wygląda... Osobiście wolałbym tablice Mendelejewa, ale Linuxy też są spoko.
Nie linuxy, tylko pingwinki z szalikami. -.-
Nie skumała ^.^"
Tak w temacie, ale dział męski W jakimś sklepie widziałem bokserki z bohaterami Marvela. Totalnie rozwaliły mnie z Hulkiem, a konkretnie jeden z jego tekstów na naich: "Ty ciągle nabijać się z Hulk, Hulk cię zmiażdżyć" (w wersji angielskiej, ofc) xD
Ja mam boskerki z Logo Marvela i różnych postaci z tego uniwersum xD W Niemczech kupiłem kupiłem również spodnie ^.^
Jednak brakuje im takiego napisu jak wspomniałeś @__@
EDIT: Marcin2 nie pamiętam w jakimś większym ceterum handlowym w Hamburgu kupiłem
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-07-16 17:16:29)
Ja mam boskerki z Logo Marvela i różnych postaci z tego uniwersum xD W Niemczech kupiłem kupiłem również spodnie ^.^
Był to jakiś konkretny sklep?
Can u show me ur pantsu?
Ach, aż bym pooglądał One Pieca, ale odcinki mi się skończyly... ;/
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6