#101 2010-07-16 09:37:01

Jovanka
Użytkownik

Odp: Bielizna...to się rzuci w oczy :P

Chyba każda kobieta ma "różne" rodzaje pantsu w szafie. Ja np. mam więcej takich "śmiesznych" z żabkami, kwiatkami, pieskami... i SpongeBobem xP ale mam także bardziej reprezentatywne, na specjalne okazje smile_big

#102 2010-07-16 10:36:25

Quithe
Użytkownik

Tak w temacie, ale dział męski oczkod W jakimś sklepie widziałem bokserki z bohaterami Marvela. Totalnie rozwaliły mnie z Hulkiem, a konkretnie jeden z jego tekstów na naich: "Ty ciągle nabijać się z Hulk, Hulk cię zmiażdżyć" (w wersji angielskiej, ofc) xD

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#103 2010-07-16 12:33:20

AyumiTsukada
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

Eeee O_o
że tez komuś się chciało wyszukać ten temat i... no właśnie co jest na tym zajebiście niewyraźnym zdjęciu? Armia Kiry atakuje z Kanady? =_= hmmm lub grupa emigrantów co poprawi funkcjonalność forum.

Oh, wielce przepraszam za niewyraźne zdjęcie. Robiłam świetnym aparatem z telefonu komórkowego.

Hatake napisał:

A co do tego zdjęcia... To z prywatnej kolekcji? Bo tak to wygląda... Osobiście wolałbym tablice Mendelejewa, ale Linuxy też są spoko.

Nie linuxy, tylko pingwinki z szalikami. -.-

#104 2010-07-16 15:41:59

Zgrzyt
Użytkownik

AyumiTsukada napisał:
Zgrzyt napisał:

Eeee O_o
że tez komuś się chciało wyszukać ten temat i... no właśnie co jest na tym zajebiście niewyraźnym zdjęciu? Armia Kiry atakuje z Kanady? =_= hmmm lub grupa emigrantów co poprawi funkcjonalność forum.

Oh, wielce przepraszam za niewyraźne zdjęcie. Robiłam świetnym aparatem z telefonu komórkowego.

Za to nie przepraszaj.. raczej przeproś za to że nie zrobiłaś zdjęcia mając na sobie te majteczki @__@

AyumiTsukada napisał:
Hatake napisał:

A co do tego zdjęcia... To z prywatnej kolekcji? Bo tak to wygląda... Osobiście wolałbym tablice Mendelejewa, ale Linuxy też są spoko.

Nie linuxy, tylko pingwinki z szalikami. -.-

Nie skumała ^.^"

Quithe napisał:

Tak w temacie, ale dział męski oczkod W jakimś sklepie widziałem bokserki z bohaterami Marvela. Totalnie rozwaliły mnie z Hulkiem, a konkretnie jeden z jego tekstów na naich: "Ty ciągle nabijać się z Hulk, Hulk cię zmiażdżyć" (w wersji angielskiej, ofc) xD

Ja mam boskerki z Logo Marvela i różnych postaci z tego uniwersum xD W Niemczech kupiłem kupiłem również spodnie ^.^
Jednak brakuje im takiego napisu jak wspomniałeś @__@

EDIT: Marcin2 nie pamiętam w jakimś większym ceterum handlowym w Hamburgu kupiłem

Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-07-16 17:16:29)

#105 2010-07-16 16:00:50

marcin2
Użytkownik

~Zgrzyt napisał:

Ja mam boskerki z Logo Marvela i różnych postaci z tego uniwersum xD W Niemczech kupiłem kupiłem również spodnie ^.^

Był to jakiś konkretny sklep?

#106 2010-07-16 21:47:10

Hatake
Użytkownik

Can u show me ur pantsu?
Ach, aż bym pooglądał One Pieca, ale odcinki mi się skończyly... ;/

Stopka forum

© Animesub.info 2024