Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Aniki00 (odc. 1, 4, 5), Yuny (odc. 2), Karcik (odc. 3, 6)
Korekta: mahou.shounen
Typesetting, karaoke: Asan
Efekty: Bobek784
Odcinek 01
Odcinek 02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Odcinek 06
już jest 2 w necie
już jest 2 w necie
A cierpliwość się przydaje.
tłumaczysz 2 odcinek aniki00?
tłumaczysz 2 odcinek aniki00?
nie tlumaczy, czytaj pierwszy post...
Yuny tłumaczy 2 epa ale kiedy można się go spodziewać? Fajne anime szkoda że tylko 6 odcinków ma. he he...
3 odc bedzie wychodził 25 września a 4ep 30 pazdziernika trochę sobie poczekamy na nie ale cóż peszek...
Ostatnio edytowany przez trocin4 (2010-09-08 16:28:49)
Yuny ma teraz ważniejsze rzeczy na głowie niż fansuby.
Jak skończy to, czym zajmuje się obecnie, na pewno przetłumaczy, jednak nie spodziewajcie się, że będzie to na dniach. W grę wchodzi raczej druga połowa września
Yuny tłumaczy 2 epa ale kiedy można się go spodziewać? Fajne anime szkoda że tylko 6 odcinków ma. he he...
3 odc bedzie wychodził 25 września a 4ep 30 pazdziernika trochę sobie poczekamy na nie ale cóż peszek...
Rany, chłopie, odcinek, jeśli się nie mylę, dopiero wczoraj czy przed wczoraj wyszedł z angielskimi napisami, a przetłumaczenie go to nie jest 5 minut roboty, jak się pewnie niejednemu zdaje. A Yuny przetłumaczy, kiedy przetłumaczy, możesz oczywiście napisać do niej PW z pytaniem, kiedy to zrobi albo po prostu cierpliwie czekać. Chyba krzywda Ci się nie stanie jeśli poczekasz na napisy tydzień, dwa czy trochę dłużej, nie?
Zadalem proste pytanie i nie pisalo tam (kiedy wreszcie zrobi te napisy) tyko kiedy mozna sie go spodziewac to czy nie mozna po prostu odpisac za tydzien lub dwa. Po sprawdzeniu na MAl-u wychodzi troche inna data wyjscia niz ty napisales.
Nie napisałeś, tylko napisałaś, a data wyjścia w Japonii, a data wyjścia z angielskimi napisami, to dwie różne rzeczy. I jak dla mnie "kiedy ktoś zrobi napisy" a "kiedy można się spodziewać napisów" są tożsame, chociaż fakt, w innym tonie. Nie zmienia to faktu, że musisz, drogi kolego, poczekać na subki.
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-09-08 16:57:29)
Być może masz rację co do wydania w ang sub. Tak czy siak nie będę się kłócił o takie bzdety. A na suby sobie poczekam z miłą chęcią trochę to zaostrzy mój apetyt na to anime.
Z czysto dziennikarskiego obowiązku informuję, iż można już pobrać czwarty film z angielskimi napisami. Jak już wspomniałem, nie czekam na niego, gdyż nawet trzeci już dawno obejrzałem, ale powodzenia przy ewentualnym tłumaczeniu.
A kolejny dopiero w maju xD.
Można się spodziewać odcinka 3 i 4?
Czy może anime trafiło do "porzuconych"?
Nie zostało porzucone, prace nad tłumaczeniem trwają.
Nie zostało porzucone, prace nad tłumaczeniem trwają.
wiadomo cos kiedy bedzie?
Film 3 i 4 przebywają w korekcie.
Kiedy można się spodziewać napisów do 4 odcinka Break Blade ?
Ciężko powiedzieć, ale wszystko leży już po stronie korekty, czy dotrzyma obiecanego terminu - jeśli tak to wkrótce.
A teraz wyszedł 5 break blade. W jakim terminie można się spodziewać? Jestem głodny!
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-06-05 16:31:21)