Nie jesteś zalogowany.
Saki.
Bardzo ciekawe anime o mahjongu.
Odcinków jest 25 a przetłumaczonych tylko 11.
Mógłby ktoś przetłumaczyć?
Prosba o napisy Street.Fighter.IV.2009.DVDRip.AC3.XviD-Ackom
max-kun:
Eve no Jikan the MOVIE (brak subów)
Zrobiłem do tego suby (korzystając z istniejących tłumaczeń OVA), ale zostało ono usunięte - nie dostałem informacji z jakiego powodu..
Kradziejstwo jest niewystarczającym powodem?
W opisie podałem autorów tłumaczeń, z których korzystałem. Timing i efekty były robione od nowa.
Jak popełniłem jakiś błąd, to wolałbym zostać o nim poinformowany w jakikolwiek sposób.
Teraz to już dziękuję, więcej wstawiał nie będę..
Wielka prośba o napisy do Ghost in the Shell 2.0 [720p,BluRay,x264,DTS-ES] - THORA
Bo tylko tego cholerstwa mi jeszcze brakuje do mojego maratonu z GitSem.
Gdzieś ktoś kiedyś na forum chwalił się, że to tłumaczy, ale nigdzie nie mogę znaleźć napisów.
///
Down
nie lubię takich odpowiedzi. Zwłaszcza, że nawet nie jest to TO anime o które pytam.
Ostatnio edytowany przez Azzazel (2010-09-13 17:13:42)
Anime jest dla nieudaczników.
Wielka prośba o napisy do Ghost in the Shell 2.0 [720p,BluRay,x264,DTS-ES] - THORA
Bo tylko tego cholerstwa mi jeszcze brakuje do mojego maratonu z GitSem.Gdzieś ktoś kiedyś na forum chwalił się, że to tłumaczy, ale nigdzie nie mogę znaleźć napisów.
Uwielbiam takie pytania
TU masz odpowiedź - na inną nie licz
W opisie podałem autorów tłumaczeń, z których korzystałem. Timing i efekty były robione od nowa.
Jak popełniłem jakiś błąd, to wolałbym zostać o nim poinformowany w jakikolwiek sposób.
Teraz to już dziękuję, więcej wstawiał nie będę..
Twoim błędem zapewne było brak zgody autora na przerabianie napisów lub brak informacji, że takową zgodę posiadasz. Przed udostępnieniem pisz do autorów czy się zgadzają.
nie lubię takich odpowiedzi. Zwłaszcza, że nawet nie jest to TO anime o które pytam.
och jej, chłopczykowi się nie spodobało, że GITS zarówno film 1 jak i 2 oraz oba SAC są na licencji?
jak mi przykro, chyba pójdę się popłakać z tego powodu ;D
ps. nie wiem jak innych, ale mnie irytuje edycja posta jako pseudoforma odpowiedzi, bo zwyczajnie nie widać, że ludzik cokolwiek odpowiedział. no ale tobie się nie dziwię, w końcu namawiasz do niecnego procederu ;P
Daruj sobie oglądanie 2.0 Azzazel, ten film to praktycznie to samo co zwykła edycja. Produkcja została jedynie obdarowana (popsuta) wstawkami CGI w kilku momentach, które zastąpiły oryginalny materiał.
Dlatego nazywam to maratonem z GitSem, bo zamierzam obejrzeć WSZYSKIE GitSy.
Jestem złym człowiekiem. Ale jest mi z tym cholernie dobrze.
"ps. nie wiem jak innych, ale mnie irytuje edycja posta jako pseudoforma odpowiedzi, bo zwyczajnie nie widać, że ludzik cokolwiek odpowiedział. no ale tobie się nie dziwię, w końcu namawiasz do niecnego procederu ;P"
Podobnież jak mnie irytuje spamowanie postami w tematach do tego nie przeznaczonych. Minimalizm jest cnotą.
Ostatnio edytowany przez Azzazel (2010-09-13 23:19:13)
Anime jest dla nieudaczników.
Ogólnie to potrzeba ci tylko czasówki bo to są te same kwestie co w pierwszym filmie. Co więcej ciekawi mnie czy masz napisy pl do obydwu filmów zrobionych na podstawie SAC 1 i 2.
2.0 na licencji chyba u nas nie jest, jednak to jedynie podrasowana (morze 3D) jedynka. Jak to rozpatrywać, sam nie wiem...
Morze? 0_0
White Album 2nd Season bo tłumacz chyba porzucił projekt (wiem że musi być 60 dni ale osobiście zatrzymałem sie na 3 odcinku )
Sir_Ace napisał:2.0 na licencji chyba u nas nie jest, jednak to jedynie podrasowana (morze 3D) jedynka. Jak to rozpatrywać, sam nie wiem...
Morze? 0_0
Tak, morze - taka przenośnia. Zawsze to ładniej niż 'w cholerę 3D', a jakoś nie miałem humoru na bardziej kwieciste opisy typu '3D przytłacza. Jego fale zalewają nas, czasem wyrzucają ku powierzchni tylko po to, by w najmniej spodziewanej chwili znów pozbawić nas możliwości oddychania. Jedni będą z tego czerpać perwersyjną przyjemność, innych film... zmęczy'.
bodzio napisał:Sir_Ace napisał:2.0 na licencji chyba u nas nie jest, jednak to jedynie podrasowana (morze 3D) jedynka. Jak to rozpatrywać, sam nie wiem...
Morze? 0_0
Tak, morze - taka przenośnia. Zawsze to ładniej niż 'w cholerę 3D', a jakoś nie miałem humoru na bardziej kwieciste opisy typu '3D przytłacza. Jego fale zalewają nas, czasem wyrzucają ku powierzchni tylko po to, by w najmniej spodziewanej chwili znów pozbawić nas możliwości oddychania. Jedni będą z tego czerpać perwersyjną przyjemność, innych film... zmęczy'.
Czy to ironia? Nie przyznać się do błędu...
Morze jest szerokie i głębokie, a może się mylę?
Ps. By nie offtopować wiadomo coś o angielskim wydani Moonlight Mile s2?
Edit:
Nic to następnej rzeczy się nauczyłem poznałem zwrot "morze czegoś" . I naprawde do tej pory nie spotkałem się z tym wyrażeniem.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2010-09-14 21:49:24)
krzykr, tyle że Anime Gate wyda
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Czy to ironia?
Po części tak.
Nie przyznać się do błędu...
Jakiego błędu? Wy naprawdę nie znacie zwrotu 'morze czegoś'? Jak dla mnie to taki synonim słów 'ogrom', 'mrowie' itp.
//Przyjdą modowie, to posprzątają.
krzykr, tyle że Anime Gate wyda
No, a dokładnie do końca przyszłego tygodnia musi być zrobiony tm do całej 2 serii, potem idzie to dalej do studia. Wydanie już niedługo zatem.