Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Hikari-chan, ja tu ponoć jestem Ten Zły, a ty mi tu o jakimś dawaniu przykładu... Bleh.
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
No i? To że jesteś zły nie oznacza, że masz bez przerwy jechać po kimś. Zresztą, zauważyłam że wy to lubicie, to nie będę wam przeszkadzała w waszej zabawie.
No i? To że jesteś zły nie oznacza, że masz bez przerwy jechać po kimś. Zresztą, zauważyłam że wy to lubicie, to nie będę wam przeszkadzała w waszej zabawie.
PIC RELATED
Nie mam zielonego pojęcia, o co ci chodzi.
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Pewnie o to, że prowadzicie pseudo dyskusję na poziomie gimnazjalisty, tylko przyozdabiając ją mądrymi słówkami, żeby wyglądało to "mądrzej". No chyba że tak rozmawiacie z innymi normalnie - wtedy należy jedynie im współczuć
Nie, nie, nie, ona sugeruje, że ja non stop po ludziach jadę, a w sumie nie pamiętam, kiedy ostatnio po kimś jakoś strasznie jechałem. Dlatego może niech rozwinie myśl. A tobie tym bardziej nie wiem, o co chodzi. Zwłaszcza że w tym temacie żadnej wielkiej dyskusji nie widzę.
Ostatnio edytowany przez Oin (2010-09-14 19:47:51)
Panowie, ochłońcie trochę, zażyjcie świeżego powietrza, napijcie się czegoś (byle bez %) i rozmawiajcie na spokojnie. Jesteście dorośli, powinniście dawać przykład młodszym.
Jesteś w błędzie, procenty tu są wymogiem, panowie strzelcie sobie po kielichu czystej, to na pewno wam pomoże w przełamywaniu barier. Kira, Oin, jesteście przyjaciółmi, że sobie tak dogryzacie?
Polecam założyć nowy topic pt."Walka Kiry i Oina", a nie flejmić po całym forum....
DZiękuję za uwagę.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A był kiedyś moment, żebyś nie jeździł po Kirze? Zresztą, może już to zakończcie, bo niebawem jakiś moderator wyczyści wam temat ze spamu.
Tak, było mnóstwo takich momentów, a ty mnie tu demonizujesz.
Kazdy jezdzil po Kirze, w zaleznosci od samopoczucia. On po prostu sie do tego nadaje, bo uwaza sie za nieomylnego, wiec i celem jest doskonalym. To taki sport funsuberow, ostatnio tego mniej, a sam Virus chyba bardzo to lubi, wiec po co im przerywac zabawe?
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Dobra, koniec tego. Plebiscyt zakończony, nowe posty nie kręcą się wokół niego, więc zamykam. I radzę nie przenosić tej rozmowy do innych topików, bo będą nagrody.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony Poprzednia 1 2 3