#1 2010-09-25 20:09:04

Elvis1985
Użytkownik

Będę tłumaczył Ore no Imouto ga Konnani... ktoś chętny do współpracy?

Witam.

Chciałbym ogłosić, że dla własnej przyjemności będę tłumaczył anime Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai.
Nie jestem jakimś specem od karaoke i innych wodotrysków, więc napisy będą w najprostszej postaci.
Na pewno pojawią się w oddzielnym pliku. Być może wrzucę odcinki z dołączonymi moimi napisami do neta, więc...

Jeżeli jest w naszej społeczności ktoś, kto chciałby współpracować przy tym anime (obojętnie: jako tłumacz czy spec od karaoke) proszę o kontakt na PW lub GG (7938028).

Niedługo pojawi się stronka na której zainteresowani będą mogli śledzić postępy w pracy nad anime.

Ostatnio edytowany przez Elvis1985 (2010-09-30 18:43:11)

#2 2010-09-30 18:44:15

Elvis1985
Użytkownik

Odp: Będę tłumaczył Ore no Imouto ga Konnani... ktoś chętny do współpracy?

Zapraszam zainteresowanych na stronkę http://kotonashi.jun.pl/

#3 2010-09-30 19:20:41

Oberleutnant
Użytkownik

Jak dobrze kojarzę, to za tłumaczenie tego anime ma się zabrać grupa RyuuTsuru Teikoku (tłumaczą już nawet mangę). Ich napisy prezentują w miarę porządną jakość, więc nie widzę sensu, żebyś także podjął się tego zadania. Jednak skoro robisz to dla swojej przyjemności, to nie zniechęcam, mam jedynie nadzieję, że skończysz tą serię w przyzwoitym czasie. Chociaż nie miałem zamiaru oglądać tej serii, to z przyjemnością przejrzę twoje pierwsze napisy i zobaczę, co tam stworzyłeś smile_big Kto wie, być może twoje napisy będą naprawdę wspaniałe.

PS. Jeśli już coś kiedyś tłumaczyłeś, to niestety nie widziałem twoich prac, także masz u mnie czyste konto.

#4 2010-10-01 13:36:54

Elvis1985
Użytkownik

Dlaczego akurat to anime? Długo przeglądałem nowości i oprócz tego tytułu nic mi nie przypadło do gustu. A że czas i chęci są więc machnę napisy do tego tytułu smile

Myślę, że na napisy ode mnie nie będzie trzeba długo czekać. Kiedyś może i byłem zajęty ale dzisiaj... zaczynam 3 rok studiów więc czasu na tłumaczenie dużo oczkod

Stopka forum

© Animesub.info 2024