Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Chciałbym ogłosić, że dla własnej przyjemności będę tłumaczył anime Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai.
Nie jestem jakimś specem od karaoke i innych wodotrysków, więc napisy będą w najprostszej postaci.
Na pewno pojawią się w oddzielnym pliku. Być może wrzucę odcinki z dołączonymi moimi napisami do neta, więc...
Jeżeli jest w naszej społeczności ktoś, kto chciałby współpracować przy tym anime (obojętnie: jako tłumacz czy spec od karaoke) proszę o kontakt na PW lub GG (7938028).
Niedługo pojawi się stronka na której zainteresowani będą mogli śledzić postępy w pracy nad anime.
Ostatnio edytowany przez Elvis1985 (2010-09-30 18:43:11)
Zapraszam zainteresowanych na stronkę http://kotonashi.jun.pl/
Jak dobrze kojarzę, to za tłumaczenie tego anime ma się zabrać grupa RyuuTsuru Teikoku (tłumaczą już nawet mangę). Ich napisy prezentują w miarę porządną jakość, więc nie widzę sensu, żebyś także podjął się tego zadania. Jednak skoro robisz to dla swojej przyjemności, to nie zniechęcam, mam jedynie nadzieję, że skończysz tą serię w przyzwoitym czasie. Chociaż nie miałem zamiaru oglądać tej serii, to z przyjemnością przejrzę twoje pierwsze napisy i zobaczę, co tam stworzyłeś Kto wie, być może twoje napisy będą naprawdę wspaniałe.
PS. Jeśli już coś kiedyś tłumaczyłeś, to niestety nie widziałem twoich prac, także masz u mnie czyste konto.
Dlaczego akurat to anime? Długo przeglądałem nowości i oprócz tego tytułu nic mi nie przypadło do gustu. A że czas i chęci są więc machnę napisy do tego tytułu
Myślę, że na napisy ode mnie nie będzie trzeba długo czekać. Kiedyś może i byłem zajęty ale dzisiaj... zaczynam 3 rok studiów więc czasu na tłumaczenie dużo