#41 2010-12-19 21:22:39

dulu
Moderator

Odp: Seikon No Qwaser

spayker napisał:

Co do tego:

dulu napisał:

Całe szczęście, że nie pokazali dziecka bez ubrania, to byłoby chore. Poza tym jakie piersi jej zakryli, skoro ona ma z dziesięć lat(a wygląda na osiem)?

Uwierz mi, że w OVA pt. "Portret cesarzowej" (wersja od grupy Kira) pokazali Panienkę Kasię chwilę nago, na początku epu jak i w środku, gdzie ssała somę.

Przykro to słyszeć. Straszne rzeczy się dzieją, aż zbiera mi się na wymioty.

#42 2010-12-19 21:28:48

bodzio
Użytkownik

dulu napisał:
spayker napisał:

Co do tego:

dulu napisał:

Całe szczęście, że nie pokazali dziecka bez ubrania, to byłoby chore. Poza tym jakie piersi jej zakryli, skoro ona ma z dziesięć lat(a wygląda na osiem)?

Uwierz mi, że w OVA pt. "Portret cesarzowej" (wersja od grupy Kira) pokazali Panienkę Kasię chwilę nago, na początku epu jak i w środku, gdzie ssała somę.

Przykro to słyszeć. Straszne rzeczy się dzieją, aż zbiera mi się na wymioty.

Widocznie twórca tego gówna miał zdrowo we łbie nasrane.

wladza1.png

#43 2010-12-19 21:34:08

Kenshiro
Użytkownik

Przejrzałem OAVkę i trochę pokazali piersi Katji (2 sekundy), ale to była iluzja czyli w rzeczywistości była ubrana. I to wszystko nie licząc pokazanej przez chwilę przeźroczystej bluzki.

Mimo wszystko to tyle co nic w porównaniu z pozostałymi dziewczynami. Prawdę mówiąc miałem nadzieję, że to Katja będzie pełnić rolę Marii (bo przecież różnorodność piersi musi być) lecz niestety zawiodłem się na fanserwisie z jej udziałem.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 21:40:34)

#44 2010-12-19 21:35:24

spayker
Użytkownik

Cóż mi też się nie podoba, że takie małoletnie (czyt. lolicon) panny ogołacają z ubrań, jest to w jakiś sposób powiązane z pedofilią. Nie mniej jednak seria mi się bardzo podobała, ale mogliby rzeczywiście nawet mimo wersji uncensored zasłonić Panienkę Kasię ubiorem bądź nie pokazywać niczego szpetnego co jest z nią związane.

#45 2010-12-19 21:36:56

coellus
Użytkownik

Kenshiro napisał:

Prawdę mówiąc miałem nadzieję, że to Katja będzie pełnić rolę marii (bo przecież różnorodność piersi musi być) lecz niestety zawiodłem się na fanserwisie z jej udziałem.

Kenshiro, czy ty na główkę upadłeś?

Ty dulowaty userze!

#46 2010-12-19 21:41:54

Kenshiro
Użytkownik

coellus napisał:

Kenshiro, czy ty na główkę upadłeś?

Czy zaczęcie offtopu przez ciebie (i obrażanie mnie) nie powinno przypadkiem skutkować ostrzeżeniem ?

EDIT:

coellus napisał:

ale twój post zajeżdża pedofilią, a na to jest już odpowiedni paragraf.

Nie zapominaj. To rysunki.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 21:47:17)

#47 2010-12-19 21:42:54

coellus
Użytkownik

Wali mnie to. Ja za mój post dostanę warna, ale twój post zajeżdża pedofilią, a na to jest już odpowiedni paragraf.
edit up: cholera, no i co z tego?! Chłopie, jak ty masz takie skłonności, to nie zbliżaj się do żadnego przedszkola i podstawówki, do gimnazjum w sumie też.

Ostatnio edytowany przez coellus (2010-12-19 21:50:00)

Ty dulowaty userze!

#48 2010-12-19 21:54:31

dulu
Moderator

Kenshiro napisał:

EDIT:

coellus napisał:

ale twój post zajeżdża pedofilią, a na to jest już odpowiedni paragraf.

To masz nieźle, ledziek, w główce, że podobają ci się dziesięciolatki w bajkach, ale nie wnikam.

#49 2010-12-19 21:58:08

Kenshiro
Użytkownik

dulu napisał:

To masz nieźle, ledziek, w główce, że podobają ci się dziesięciolatki w bajkach, ale nie wnikam.

Posłuchaj mnie dulowaty userze. Kiedy ci się znudzą takie chamskie odzywki do mnie ? Zmądrzyj wreszcie bo nie jesteś dzieckiem.

#50 2010-12-19 21:58:15

spayker
Użytkownik

Kenshiro napisał:

Prawdę mówiąc miałem nadzieję, że to Katja będzie pełnić rolę Marii (bo przecież różnorodność piersi musi być) lecz niestety zawiodłem się na fanserwisie z jej udziałem.

Nic do Ciebie nie mam, ale chłopie proszę Cię, przeczytaj i zastanów się nad tym co napisałeś, następnie wyciągnij wnioski. Wychodzi teraz na jaw jakie brudne myśli masz, po tym co napisałeś wnioskuje, że lubisz dzieci jak są obnażane z ubrań. Po takim poście dzieci bym do Ciebie nie dopuścił. Przepraszam, ale trochę mnie to wpieniło.

Kenshiro napisał:

Rysunki czy też nie, ale mangaka jak i twórcy pokazują tutaj swoje zboczone myśli. Traktowani są teraz oni zachowaniem pedofilskim, jeżeli Ty byś wypuścił coś takiego na rynek i dzieci dowiedziałyby się, że Ty to rysowałeś albo tworzyłeś jak myślisz co by się stało? Dzieci by do Ciebie podeszły, czy też bały by się i prosili rodziców aby z nimi wychodzili ? Za pewne dawno by to na policje było zgłoszone.

Ostatnio edytowany przez spayker (2010-12-19 22:00:47)

#51 2010-12-19 22:00:38

dulu
Moderator

Kenshiro napisał:
dulu napisał:

Posłuchaj mnie dulowaty userze. Kiedy ci się znudzą takie chamskie odzywki do mnie ? Zmądrzyj wreszcie bo nie jesteś dzieckiem.

Prawda, nie jestem, ale ty za to dzieci lubisz(może nawet za bardzo), jakoś się uzupełniamy, nie? smile_lol

edit:
Łeee! Ledziek chce "cycków" dziesięciolatki...

edit2:
spayker dobrze mówi. Mówimy NIE fanserwisowi dla dzieci.

Ostatnio edytowany przez dulu (2010-12-19 22:09:57)

#52 2010-12-19 22:01:25

Kenshiro
Użytkownik

spayker napisał:

Nic do Ciebie nie mam, ale Kenshiro proszę Cię, przeczytaj i zastanów się nad tym co napisałeś, następnie wyciągnij wnioski.

Wnioski (po obejrzeniu anime) są takie, że brakowało dokładniejszego  fanserwisu z jej udziałem o czym pisałem.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 22:02:01)

#53 2010-12-19 22:05:35

spayker
Użytkownik

Kenshiro napisał:

Wnioski (po obejrzeniu anime) są takie, że brakowało dokładniejszego  fanserwisu z jej udziałem o czym pisałem.

Słuchaj fanserwis nie jest po to, aby go umieścić do 10 letniej panny i ogołacać z ubrań. Teraz już nic na to nie poradzimy, gdyż to wyszło na rynek i ludzie już widzieli te elementy nagości. Poza tym Fanserwis fanserwisem, ale też oczywiście z umiarem.

#54 2010-12-19 22:10:20

Kenshiro
Użytkownik

spayker napisał:

Teraz już nic na to nie poradzimy, gdyż to wyszło na rynek i ludzie już widzieli te elementy nagości. Poza tym Fanserwis fanserwisem, ale też oczywiście z umiarem.

Tylko spójrz na to w taki sposób. Mimo, że to zwykłe ecchi (choć mocne ecchi) to i tak bardzo oszczędzali na fanserwisie z Katją.
Jak pisałem w całej serii TV (BD) ukrywali jej nagość, a OAVce na dwie sekundy pokazali piersi.

Choć oczywiście samo jej zachowanie było mocno erotyczne (i sadystyczne) i ta fajna podwójna osobowość.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 22:11:50)

#55 2010-12-19 22:10:26

Sir_Ace
Użytkownik

Kenshiro napisał:

dulowaty userze.

Eic smile_big

// Post pewnie poleci (nie trzeba pisać PW), ale nie mogłem się powstrzymać

A już na poważnie - pisanie o cyckach 10-latki chyba średnio ma sens, bo takie chyba nie istnieją. Podejrzewam, że większa część męskiej populacji ma większe.

No i pisanie o niesmaku z powodu braku nagich scen dzieci kwalifikuje się na... no nie wiem, leczenie psychologiczno-farmakologiczne?

#56 2010-12-19 22:14:33

Kenshiro
Użytkownik

Sir_Ace napisał:

No i pisanie o niesmaku z powodu braku nagich scen dzieci kwalifikuje się na... no nie wiem, leczenie psychologiczno-farmakologiczne?

Pogadaj z Tenchi.

Tu nawet nie chodzi o niesmak tylko o robienie mocno fanserwisowego anime z celowym pomijaniem niektórych postaci. Owszem ona była Qwaserem, ale inna też była lecz jakoś wtedy to nie przeszkadzało.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 22:15:58)

#57 2010-12-19 22:14:38

dulu
Moderator

Kenshiro napisał:
spayker napisał:

Teraz już nic na to nie poradzimy, gdyż to wyszło na rynek i ludzie już widzieli te elementy nagości. Poza tym Fanserwis fanserwisem, ale też oczywiście z umiarem.

Tylko spójrz na to w taki sposób. Mimo, że to zwykłe ecchi (choć mocne ecchi) to i tak bardzo oszczędzali na fanserwisie z Katją.
Jak pisałem w całej serii TV (BD) ukrywali jej nagość, a OAVce na dwie sekundy pokazali piersi.

Choć oczywiście samo jej zachowanie było mocno erotyczne i ta fajna podwójna osobowość.

Ledziek, "erotyczne" zachowanie dziesięciolatki? Jest takie coś? Co ty, chłopie, oglądasz, weź no się za siebie. Jeszcze raz, podnieście ręce w górę i krzyczcie: NIEfanserwisowi dla dzieci, bo zajeżdża pe...(wpisz, co chcesz).

#58 2010-12-19 22:20:06

bodzio
Użytkownik

Kenshiro napisał:

Tu nawet nie chodzi o niesmak tylko o robienie mocno fanserwisowego anime z celowym pomijaniem niektórych postaci.

No i powinno było na tym pozostać - bez, cholera, wstawek z rozebraną małolatą, bo to jest chore.

wladza1.png

#59 2010-12-19 22:20:32

lipa3000
Użytkownik

A ja się martwiłem, że przegapiłem dzisiaj kabarety. Zaraz wpadnie Zjadacz i nas usunie. I swoją drogą jest już temat o loliconie.

Y9SqV.pnglipa3000.png

#60 2010-12-19 22:23:02

Kenshiro
Użytkownik

Nie sądzisz, że lepiej obejrzeć dane anime żeby wiedzieć o co chodzi. Przynajmniej kilka pierwszych odcinków z Katją byś przejrzał.

Katja:

Styl :  gotycka lolita
Osobowość : sadystka (oczywiście wszystko w sensie erotycznym, ale wyłącznie w stosunku do takiej jednej dziewczyny gdyż ona była masochistką i lubiła loli)

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 22:25:01)

Stopka forum

© Animesub.info 2024