Nie jesteś zalogowany.
Co do tego:
dulu napisał:Całe szczęście, że nie pokazali dziecka bez ubrania, to byłoby chore. Poza tym jakie piersi jej zakryli, skoro ona ma z dziesięć lat(a wygląda na osiem)?
Uwierz mi, że w OVA pt. "Portret cesarzowej" (wersja od grupy Kira) pokazali Panienkę Kasię chwilę nago, na początku epu jak i w środku, gdzie ssała somę.
Przykro to słyszeć. Straszne rzeczy się dzieją, aż zbiera mi się na wymioty.
spayker napisał:Co do tego:
dulu napisał:Całe szczęście, że nie pokazali dziecka bez ubrania, to byłoby chore. Poza tym jakie piersi jej zakryli, skoro ona ma z dziesięć lat(a wygląda na osiem)?
Uwierz mi, że w OVA pt. "Portret cesarzowej" (wersja od grupy Kira) pokazali Panienkę Kasię chwilę nago, na początku epu jak i w środku, gdzie ssała somę.
Przykro to słyszeć. Straszne rzeczy się dzieją, aż zbiera mi się na wymioty.
Widocznie twórca tego gówna miał zdrowo we łbie nasrane.
Przejrzałem OAVkę i trochę pokazali piersi Katji (2 sekundy), ale to była iluzja czyli w rzeczywistości była ubrana. I to wszystko nie licząc pokazanej przez chwilę przeźroczystej bluzki.
Mimo wszystko to tyle co nic w porównaniu z pozostałymi dziewczynami. Prawdę mówiąc miałem nadzieję, że to Katja będzie pełnić rolę Marii (bo przecież różnorodność piersi musi być) lecz niestety zawiodłem się na fanserwisie z jej udziałem.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 21:40:34)
Cóż mi też się nie podoba, że takie małoletnie (czyt. lolicon) panny ogołacają z ubrań, jest to w jakiś sposób powiązane z pedofilią. Nie mniej jednak seria mi się bardzo podobała, ale mogliby rzeczywiście nawet mimo wersji uncensored zasłonić Panienkę Kasię ubiorem bądź nie pokazywać niczego szpetnego co jest z nią związane.
Prawdę mówiąc miałem nadzieję, że to Katja będzie pełnić rolę marii (bo przecież różnorodność piersi musi być) lecz niestety zawiodłem się na fanserwisie z jej udziałem.
Kenshiro, czy ty na główkę upadłeś?
Ty dulowaty userze!
Kenshiro, czy ty na główkę upadłeś?
Czy zaczęcie offtopu przez ciebie (i obrażanie mnie) nie powinno przypadkiem skutkować ostrzeżeniem ?
EDIT:
ale twój post zajeżdża pedofilią, a na to jest już odpowiedni paragraf.
Nie zapominaj. To rysunki.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 21:47:17)
Wali mnie to. Ja za mój post dostanę warna, ale twój post zajeżdża pedofilią, a na to jest już odpowiedni paragraf.
edit up: cholera, no i co z tego?! Chłopie, jak ty masz takie skłonności, to nie zbliżaj się do żadnego przedszkola i podstawówki, do gimnazjum w sumie też.
Ostatnio edytowany przez coellus (2010-12-19 21:50:00)
Ty dulowaty userze!
EDIT:
coellus napisał:ale twój post zajeżdża pedofilią, a na to jest już odpowiedni paragraf.
To masz nieźle, ledziek, w główce, że podobają ci się dziesięciolatki w bajkach, ale nie wnikam.
To masz nieźle, ledziek, w główce, że podobają ci się dziesięciolatki w bajkach, ale nie wnikam.
Posłuchaj mnie dulowaty userze. Kiedy ci się znudzą takie chamskie odzywki do mnie ? Zmądrzyj wreszcie bo nie jesteś dzieckiem.
Prawdę mówiąc miałem nadzieję, że to Katja będzie pełnić rolę Marii (bo przecież różnorodność piersi musi być) lecz niestety zawiodłem się na fanserwisie z jej udziałem.
Nic do Ciebie nie mam, ale chłopie proszę Cię, przeczytaj i zastanów się nad tym co napisałeś, następnie wyciągnij wnioski. Wychodzi teraz na jaw jakie brudne myśli masz, po tym co napisałeś wnioskuje, że lubisz dzieci jak są obnażane z ubrań. Po takim poście dzieci bym do Ciebie nie dopuścił. Przepraszam, ale trochę mnie to wpieniło.
Rysunki czy też nie, ale mangaka jak i twórcy pokazują tutaj swoje zboczone myśli. Traktowani są teraz oni zachowaniem pedofilskim, jeżeli Ty byś wypuścił coś takiego na rynek i dzieci dowiedziałyby się, że Ty to rysowałeś albo tworzyłeś jak myślisz co by się stało? Dzieci by do Ciebie podeszły, czy też bały by się i prosili rodziców aby z nimi wychodzili ? Za pewne dawno by to na policje było zgłoszone.
Ostatnio edytowany przez spayker (2010-12-19 22:00:47)
dulu napisał:To masz nieźle, ledziek, w główce, że podobają ci się dziesięciolatki w bajkach, ale nie wnikam.
Posłuchaj mnie dulowaty userze. Kiedy ci się znudzą takie chamskie odzywki do mnie ? Zmądrzyj wreszcie bo nie jesteś dzieckiem.
Prawda, nie jestem, ale ty za to dzieci lubisz(może nawet za bardzo), jakoś się uzupełniamy, nie?
edit:
Łeee! Ledziek chce "cycków" dziesięciolatki...
edit2:
spayker dobrze mówi. Mówimy NIE fanserwisowi dla dzieci.
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-12-19 22:09:57)
Nic do Ciebie nie mam, ale Kenshiro proszę Cię, przeczytaj i zastanów się nad tym co napisałeś, następnie wyciągnij wnioski.
Wnioski (po obejrzeniu anime) są takie, że brakowało dokładniejszego fanserwisu z jej udziałem o czym pisałem.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 22:02:01)
Wnioski (po obejrzeniu anime) są takie, że brakowało dokładniejszego fanserwisu z jej udziałem o czym pisałem.
Słuchaj fanserwis nie jest po to, aby go umieścić do 10 letniej panny i ogołacać z ubrań. Teraz już nic na to nie poradzimy, gdyż to wyszło na rynek i ludzie już widzieli te elementy nagości. Poza tym Fanserwis fanserwisem, ale też oczywiście z umiarem.
Teraz już nic na to nie poradzimy, gdyż to wyszło na rynek i ludzie już widzieli te elementy nagości. Poza tym Fanserwis fanserwisem, ale też oczywiście z umiarem.
Tylko spójrz na to w taki sposób. Mimo, że to zwykłe ecchi (choć mocne ecchi) to i tak bardzo oszczędzali na fanserwisie z Katją.
Jak pisałem w całej serii TV (BD) ukrywali jej nagość, a OAVce na dwie sekundy pokazali piersi.
Choć oczywiście samo jej zachowanie było mocno erotyczne (i sadystyczne) i ta fajna podwójna osobowość.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 22:11:50)
dulowaty userze.
Eic
// Post pewnie poleci (nie trzeba pisać PW), ale nie mogłem się powstrzymać
A już na poważnie - pisanie o cyckach 10-latki chyba średnio ma sens, bo takie chyba nie istnieją. Podejrzewam, że większa część męskiej populacji ma większe.
No i pisanie o niesmaku z powodu braku nagich scen dzieci kwalifikuje się na... no nie wiem, leczenie psychologiczno-farmakologiczne?
No i pisanie o niesmaku z powodu braku nagich scen dzieci kwalifikuje się na... no nie wiem, leczenie psychologiczno-farmakologiczne?
Pogadaj z Tenchi.
Tu nawet nie chodzi o niesmak tylko o robienie mocno fanserwisowego anime z celowym pomijaniem niektórych postaci. Owszem ona była Qwaserem, ale inna też była lecz jakoś wtedy to nie przeszkadzało.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 22:15:58)
spayker napisał:Teraz już nic na to nie poradzimy, gdyż to wyszło na rynek i ludzie już widzieli te elementy nagości. Poza tym Fanserwis fanserwisem, ale też oczywiście z umiarem.
Tylko spójrz na to w taki sposób. Mimo, że to zwykłe ecchi (choć mocne ecchi) to i tak bardzo oszczędzali na fanserwisie z Katją.
Jak pisałem w całej serii TV (BD) ukrywali jej nagość, a OAVce na dwie sekundy pokazali piersi.Choć oczywiście samo jej zachowanie było mocno erotyczne i ta fajna podwójna osobowość.
Ledziek, "erotyczne" zachowanie dziesięciolatki? Jest takie coś? Co ty, chłopie, oglądasz, weź no się za siebie. Jeszcze raz, podnieście ręce w górę i krzyczcie: NIEfanserwisowi dla dzieci, bo zajeżdża pe...(wpisz, co chcesz).
Tu nawet nie chodzi o niesmak tylko o robienie mocno fanserwisowego anime z celowym pomijaniem niektórych postaci.
No i powinno było na tym pozostać - bez, cholera, wstawek z rozebraną małolatą, bo to jest chore.
Nie sądzisz, że lepiej obejrzeć dane anime żeby wiedzieć o co chodzi. Przynajmniej kilka pierwszych odcinków z Katją byś przejrzał.
Katja:
Styl : gotycka lolita
Osobowość : sadystka (oczywiście wszystko w sensie erotycznym, ale wyłącznie w stosunku do takiej jednej dziewczyny gdyż ona była masochistką i lubiła loli)
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-12-19 22:25:01)