Nie jesteś zalogowany.
Ja tylko słowem obrony, bo właśnie piję:
Przede wszystkim nie widziałem jeszcze gotowego harda, tylko skrypty, na których pracowałem, więc nie wiem, czy Ghost wszystko wprowadził (choć tak mi się wydaje), ale w napisach rzeczywiście skupiłem się na błędach językowych (no właśnie, bo nikt jeszcze nie skomentował - co ominąłem?), a styl wypisywałem tylko tam, gdzie mi naprawdę nie pasował. W sumie dużo nie musiałem Ghostowi dawać, bo ogólnie jego przekład mi nie przeszkadzał jakoś strasznie, zmieniliśmy tylko kilka naprawdę strasznych potworków. Zresztą każdy, komu robiłem korektę, wie raczej, że nie wnikam w styl, bo jest to indywidualna sprawa każdego subera, a wypisuję tylko prawdziwe potworki. A co do poprawności tłumaczenia - nie wiem, robiłem to na rawach.
"Skazany na zajebistość"
Temat został wyczyszczony. Proszę trzymać się głównego wątku i tu jedynie komentować polskie wydanie a nie oceniać samo anime. Od tego jest odpowiedni temat.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Kolejny vol za pół roku.
To czekamy do lutego
Te, ja na to czekam, więc bez takich mi tu.
Chodzi ci że na tym blogu mogę pobrać (jak tak to nie mogę znaleźć), czy o ten news, że pliki są przenoszone na fileserve i będą dostępne dopiero za jakiś czas (z tego mogę się jedynie domyślić, że Bakemonogatari jeszcze się nie doczekało przeniesienia).
Ja bym się chciał dowiedzieć, kiedy wyjdą kolejne epki.
Skoro źródłem jest THORA, to wyszło ich jak dotąd 13. Można liczyć na jakieś terminy?
Napisy poszły już chyba do drugiej korki. Niestety ciężko będzie określić jakiś przybliżony termin. Jedno jest pewne, robią się, powoli acz jednak.
Napisy poszły już chyba do drugiej korki. Niestety ciężko będzie określić jakiś przybliżony termin. Jedno jest pewne, robią się, powoli acz jednak.
Ale że wszystkie pozostałe? Mnie tam się nie śpieszy, jak będą to obejrzę.