Nie jesteś zalogowany.
Death Note ostatnio leciał z lektorem. Bardzo wygodne. Można się w pełni delektować animacją.
Nie mam nic przeciwko o ile nie jest nałożony na angielski dub, tak jak to było w wersji filmu "Akira" którą dorwałem.
Strasznie irytujące głosy, żadnych angielskich dialogów w moim animu .
Ostatnio edytowany przez StaticLord (2011-02-10 21:53:37)
Skoro wszystkie tytuły pochodzą z "Kolekcji Studia Ghibli" wydania Monolith.
To może ktoś się orientuje jak ma się sprawa z tym lektorem, wszędzie jest ten sam?
Bo w Lapucie zmieniła się jedynie tłumaczka:
Tekst: Dominika Kmiecik-Micali
W sumie, to albo w Lapucie lektor wypadł lepie, albo po prostu się już przyzwyczaiłem xD.
Dzisiaj albo jutro przypomnę sobie Totoro...
Lektor w porco roso.. jakoś po 10 minutach miał już 1 minutę spóźnienia. To jest w ogóle człowiek?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kolejny animiec o niemoralnej godzinie, czyli Steamboy we wtorek 22.02 .2011 o 6:40 na Polsacie
Kolejny animiec o niemoralnej godzinie, czyli Steamboy we wtorek 22.02 .2011 o 6:40 na Polsacie
VHS/PVR
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Znając życie bedzie angielski dubbing + polski lektor ;p
Jak dobrze pamiętam, to był już emitowany z dubbingiem?
Jako że jestem świeżo po seansie "Narzeczona dla kota", mam pytanie natury technicznej... bo jest to pierwszy tytuł który dali w letterboksie, skąd pytanie: czy na DVD także jest LB?
Również był inny lektor
Czytał: Jacek Sobieszczański
Kolejne filmy dla najmłodszych, tym razem na TV Puls.
Poprzedniej niedzieli Puls wyemitował Calineczkę z 1993 (z powtórką w poniedziałek) o której pisałem w temacie o licencjach.
Nadchodzące emisje:
- 1 maja 2011 (niedziela) godz. 13:00 - 12 Miesięcy (Sekai Meisaku Douwa: Mori wa Ikite Iru)
- 3 Maja 2011 (wtorek) godz. 08:00 - 12 Miesięcy (powtórka)Źródło: Teleman
Dziwne, że nikt nie wspomina o cotygodniowej emisji w weekendy Nany na AXN Sci-Fi. Moim zdaniem to obok Gits'a najlepsze Anime jakie leci obecnie w tv. Zamiast tego podniecacie się animcami dla dzieci od studia Ghibli co za czasy...
Fani Bleacha pewnie też mieli ucztę bo od 22:00 leci kinówka Blicza na Hyperze.
Ostatnio edytowany przez Dataz (2011-04-30 23:15:02)
No ładnie, przeoczyłem jeden tytuł. Dziś na TV Puls wyemitowany zostało także inne anime dla młodszych widzów (piszę tak dla porządku, może ktoś się zastanawia co oglądał).
- 3 Maja 2011 (wtorek) godz. 10:30 - Wyspa skarbów (Doubutsu Takarajima znany w Polsce także jako "Dzieci wśród piratów")
Źródło: Teleman
Dziwne, że nikt nie wspomina o cotygodniowej emisji w weekendy Nany na AXN Sci-Fi. Moim zdaniem to obok Gits'a najlepsze Anime jakie leci obecnie w tv. Zamiast tego podniecacie się animcami dla dzieci od studia Ghibli co za czasy...
Fani Bleacha pewnie też mieli ucztę bo od 22:00 leci kinówka Blicza na Hyperze.
O AXN nic nie wspominam bo takowego kanału nie posiadam, nie wiem jak inni. O anime dla dzieci to ja tu informuje (bo przede wszystkim takie pojawiają się w ogólnodostępnej telewizji) a jeśli produkcje Ghibli również uznajesz za niewarte uwagi to cóż, Twoja sprawa.
Ostatnio edytowany przez adi90a (2011-05-03 14:40:14)
trzeba zauwazyc ze na axn leci o bardzo wczesnej godzinie NANA czyli o 2 w nocy komu sie chce siedziec zeby o tej godznie obejrzec anime w tv??
Kto co woli, można siedzieć i czekać do 2 w nocy, a można ruszyć głową i sobie nagrać i puścić kiedy się chce. Chociaż mi się już 2x może zdarzyło doczekać i obejrzeć, czyli jednak można.
Ciekawe, czy ktoś ogląda Ghost in the shell na Hyperze...pewnie nie ze względu na francuski dubbing i napisy końcowe z amerykańskiej wersji xD
Ostatnio edytowany przez Dataz (2011-05-03 18:25:08)
Ciekawe, czy ktoś ogląda Ghost in the shell na Hyperze...pewnie nie ze względu na francuski dubbing i napisy końcowe z amerykańskiej wersji xD
Chyba nikt normalny nie, podobie jak Death Note z lektorem + przycięty obraz made in moja/wasza kablówka.