Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanko. Czy istnieje może jakaś znikoma szansa na wydanie softsuba do NANA 2 Live Action Movie . 1 część bardzo mi narobiła apetytu , dlatego pytam . Sorry za spam ^^
"Ogłoszenia parafialne" właściwie mają inne przeznaczenie, więc wydzielę do takiego.
max-kun, z obecnie aktywnych członków nikt tego raczej na nie ruszy. Najlepszym wyjściem będzie zgłoszenie się przez maila do suzaku. A nuż mu się zachce znów coś potłumaczyć
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
MAm pytanie czy jest możliwość zrobienia napisów do filmu "Pirnce of tennis" w sieci nigdzie niestety nie ma
chodzi mi o film. o ekraNIZACJE mangi z 2006 nazywa sie tak samo "Prince of tennis movie"
Nikt z grupy do tej pory nie wyrażał zainteresowanie tym tytułem, a już szczególnie tłumaczeniem. Czyli krótko - nie w naszym wykonaniu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
chodzi mi o film. o ekraNIZACJE mangi z 2006 nazywa sie tak samo "Prince of tennis movie"
Polski hardek. Sam film do bani.
Napisałbyś wprost, że chodzi ci o Live Action, a tak to ludzie muszą zgadywać...
Kiedy mozna sie spodziewac 1 epka Panty & Stocking with Garterbelt ?
ara ara...
Pewnie niedługo się pojawią, bo Madzia wybrała szybszych korektorów;]
Napisy właśnie pojechały do korekty, więc najpewniej będą jeszcze dzisiaj
Ciężko się tłumaczy na cudzym kompie, a mój dopiero co z serwisu wrócił
Nine, ten
Never sleep... again
Ja z zapytaniem, czy wasza grupa nie chce się zainteresować takim tytułem (/// - alternatywne tytuł) "Top wo Nerae! 2/Diebuster/Aim for the Top 2" ?? Napisy niby są przetłumaczone przez Small'a, ale są dość niskich lotów (nie żebym wybrzydzał).
Na obecną chwilę raczej każdy ma po kilka aktywnych projektów i ciężko byłoby dorzucić kolejny. Po skończeniu obecnych who knows, ale to raczej dłuższa perspektywa czasu. Ze swojej strony mogę jedynie obiecać, że obejrzę i wezmę pod uwagę przy wyborze kolejnego projektu.
Rozumiem, może doczekam kiedyś dnia kiedy ktoś będzie miał ochotę i czas zrobić suby do tego anime. A tym czasem będę się cieszył świetnymi subami jakie tworzycie, oby tak dalej.
Czy wydacie drugi film Higashi no Eden (Eden of the East) w hardzie?
Ostatnio edytowany przez pawello86 (2010-12-26 02:08:47)
Wydamy, ale Madzia musi najpierw skończyć te kilkanaście linii dialogowych. Możliwe, że będzie też serial, a nie recap.
Na zachodzie bez zmian....
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Odpowiem w tym temacie, mimo że do grupy nie należę.
@qudlacz154
Ja tłumaczę już od jakiegoś czasu Top wo Nerae! 2. Póki co jestem na 3. odcinku. Cierpliwości, bo wypuszczę komplet, nie pojedynczo.
Pytanie do grupy: Czy ktoś byłby w stanie przetłumaczyć Hokuto no Ken? Już dałem posta w odpowiednim dziale, ale nikt nie raczył zerknąć....
Czas nie gra roli, może to nawet trwać rok lub dwa, jestem cierpliwym człowiekiem
Jeżeli ktoś się zainteresuje, niech odpowie: tak bądź nie.
Z góry dzięki.
Edit:Nadzieja w Quithe i hikikomori
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2011-04-24 22:16:12)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
109 epków? Nie wiem, czy ktoś od nas jest na tyle odważny ;]