Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chciałem się spytać czy mógłbym prosić o dokończenie dodawania napisów do anime Rio Raibow Gate bo wgraliście do 7 odc. i od miesiąca nie ma dalszych napisów a odcinków już dawno jest 13 oprócz tego chciałem również prosić o napisy do kinówki anime Sora no Otoshimono (Sora no Otoshimono: Tokei-jikake no Angeloid (movie) ) proszę o szybką odpowiedz czy byłoby to możliwe ?
Co do filmu on jeszcze nie wyszedł. na torrentach jest tylko trailer.
Acha no rzeczywiście xD ale do Rio napisów to już dawno nie bylo ...
a można byłoby jeszcze prosić o napisy do 5 i 6 odc. Seikon no Qwaser Picture Drama ???
Za nieczytanie FAQ i nieużywanie szukajki Temat za dziesięć minut poleci.
"Skazany na zajebistość"
Jaka znowu szukajka?
Nie wiem w czym ma mi ta szukajka pomóc skoro wpisuje te anime które bym chcial a mi ich nie znajduje
Zawsze możesz skorzystać z dobrego wujka kat6alogu - http://animesub.info/katalog.php
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Co ja się z tobą mam... Wpisujesz np. "napisy", a jeden z wyników posyła cię do wątku, w którym umieszcza się prośby o przetłumaczenie czegoś. Oczywiście łatwiej i szybciej byłoby po prostu spojrzeć w FAQ, ale kto by się takimi pierdołami przejmował, nie?
"Skazany na zajebistość"
Za nieczytanie FAQ i nieużywanie szukajki Temat za dziesięć minut poleci.
Nie poleciał. Takie tematy trzeba tępić od zaraz
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
I w sumie chyba go nie skoszę, a zamknę po prostu, bo coś jednak porozmawialiśmy. Niemniej nagroda dla autora aktualna
No, to zamykam.
"Skazany na zajebistość"
Strony 1