Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Cóż, wiele się wydarzyło w ostatnim półroczu, sporo dobrych osób z grupy zostało wywalonych, jedna w wyniku nieporozumienia odeszła (po przedstawieniu prawdy dotyczącej łamania regulaminu, jednak później strony się pogodziły i jest git ), reszta zaś... jest martwa oO, grupa swego czasu nieco podupadła, głównie ze względu na brak rąk do pracy (opierdzielające się nieroby oO, nawet nie wiadomo czy jeszcze dychają @_@), bo póki co jedynie ja coś tam robię i Renik (skończył jeden projekt ostatnio). Czas powstać jak feniks z popiołów (sorry phx ) i się odrodzić. Ale do pełnego powrotu do zdrowia potrzebujemy ludzi, równie szalonych jak my, niekonfliktowych (by nie powtórzyć dawnych sytuacji) i chętnych do roboty (w miarę wolnego czasu). Projekty stoją już od niemal pół roku (niektóre nawet i dłużej), bo nie ma kto się nimi zająć. Najemnicy się do nas nie zgłasząją z chęcią pomocy, zaś forum grupy stoi puste.
Poszukujemy:
- korektorów,
- kodera (zawsze się przyda),
- typesetterów,
- osoby od efektów i spraw technicznych (w tym karaoke na poziomie co najmniej średnio zaawansowanym - trzeba trochę Bakurę odciążyć ),
- od biedy dobrych tłumaczy ze znajomością języka angielskiego.
Proszę o zgłaszanie się na naszym forum, pod adresem (ozywiście w tym emacie pisać można ): mro-chan.na14.pl
PS. Proszę o powstrzymanie się ze zbędnymi docinkami, wszelkie próby prowokacji i flejmowania będą natychmiast zgłaszane administracji AnSi.
Małe odświeżenie tematu. Rekrutacja na wyżej wymienione stanowiska trwa nadal. Jak ktoś chętny to czekam na PMa. Resztę spraw objaśnię prywatnie.
Nabór otwarty na działy Softy i Hardy.
Zapraszamy wszystkie chętne osoby do dołączenia do grupy.
Poszukujemy osób na odpowiednie stanowiska:
- Tłumacz - znający dobrze język angielski lub inne.
- Korektor - znający się dobrze na języku polskim (oczywiście nie musi być ortofaszystą).
- Timingowiec
- Koder
- Typesetter
- Osoby do efektów - te proste jak i te zaawansowane.
Wymagania:
Być rzetelnym i uprzejmym - dokończyć to czego się podjęło.
Kontakt w tym temacie, PM lub GG - 28142192.
P.S Posty niezwiązane z tematem nie będą brane pod uwagę i z czasem kasowane.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-05-02 18:52:36)
A ja pytam zupełnie bez podtekstów - macie upatrzoną jakąś serię? No chyba że to jeszcze tajemnica.
A ja pytam zupełnie bez podtekstów - macie upatrzoną jakąś serię? No chyba że to jeszcze tajemnica.
Ja nic nie wiem. Jestem tylko duchowym ojcem mró
Ano jest już pewna seria upatrzona, jednak na razie pozostanie ona tajemnicą. Niemniej w ciągu 10dni powinien powstać 1 epek, a kolejne będą się pojawiać co 2 dni.
Ja nic nie wiem. Jestem tylko duchowym ojcem mró
Wiesz, że będziesz kodował pewną serię, ale jeszcze nie zdradziłem ci jaką.
No i koniec offtopa, nie po to ten temat.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-05-02 21:03:15)
Strony 1