Nie jesteś zalogowany.
Tytuł: Zan Sayonara Zetsubou Sensei
Tytuł ang: Zan Sayonara Zetsubou Sensei
Gatunek: Komedia, shounen, parodia
Typ: TV
Ilość epizodów: 13
Rok: 2009
Nadzorca projektu: Madzienkowska
Trzecia seria mniej lub bardziej pokręconych przygód Nozomu Itoshikiego, specyficznego nauczyciela z tendencją do rozpaczania nad wieloma aspektami tego świata (jak i przeprowadzania prób samobójczych) oraz jego oryginalnej klasy.
Link do projektu: http://animegarden.eworks.pl/projects/show/id:79
Tłumaczenie pierwszego odcinka można już pobierać.
Nine, ten
Never sleep... again
Co ile gdzieś tak będzie się pojawiać tłumaczenie kolejnych odcinków? Co tydzień? Co dwa czy może będą kiedy będą?
Ostatnia opcja najbardziej odpowiada na twoje pytanie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Projekt martwy? Od wydania napisów do pierwszego odcinka minęło niemal 5 miesięcy.
Jutro, najpóźniej pojutrze korekta 2 epa...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
A trzeci ep lada dzień idzie do korekty
Nine, ten
Never sleep... again
W tą, jakże piękną, mroźną noc, Sensej powrócił z niebytu w napisach do drugiego odcinka. Ije
Nine, ten
Never sleep... again
Nareszcie:D:D Yatta:P
Nine, ten
Never sleep... again
Czy następne napisy też pojawią się za 4 miesiące?
Pisanie magisterki gdzieś za rok, więc nie
Nine, ten
Never sleep... again
Me serce krwawi. Nie śpię, nie piję, nic mnie już nie cieszy. Straciłam wszystko, co w życiu miałam.
ZETSUBOSHITA! Brak napisów do Zetsubou-sensie wprawia mnie w rozpacz! ;-;
Nie jest tak tragicznie, jak myślisz. Suby do 6 epka utknęły u nas w korekcie, ale jutro z niej wyjdą. Madzia z kolei już zapowiada dostarczenie tłumaczenia do 7.
Jak jeszcze ktoś kiedyś będzie mnie ochrzaniał za moje 'jutro zrobię' to pokażę mu posta Quithe xD A tak na serio to chciałbym was pogonić, bo zajęliście się nowymi projektami a Senseia nie skończyliście.
W każdym razie informuje, że oprócz mnie jest jeszcze kilka osób (prawdziwych, nie teoretycznych), którzy czekają na te napisy. Może to was zmotywuje. Może z nami nie jest tak tragicznie jak z Michiko, ale czekamy z niecierpliwością.
btw. może wprowadźcie kanał dystrybucji 'beta' tzn. udostępnianie napisów bez korekty jakieś chętnej grupie osób ;]
Do napisania posta skłoniły mnie pytania kolegi o napisy (nie ma konta na ansi) oraz zmiana avataru u pani tłumaczki...
btw. może wprowadźcie kanał dystrybucji 'beta' tzn. udostępnianie napisów bez korekty jakieś chętnej grupie osób ;]
Takie coś już od dawna jest.... idę się napić "cherbaty" xd
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Fakt, nie zrobiliśmy na drugi dzień, tylko po kilku, ale już dawno korektę oddaliśmy Widocznie Madzia znowu zapomniała, że ma do wydania. Jak pamiętam, w 7 epie brakowało jej efektów przed przekazaniem nam.
Nie będzie z naszej strony żadnego udostępniania subów bez korekty Co najwyżej po jednej, co zresztą czasami praktykujemy.
A akcja, o której napisał qwig, rzeczywiście ma miejsce, ale do prezentacji dochodzi we wcześniej przygotowanym laboratorium testowym
Wrzucę to co mam razem ze specjalem Panty i Edenem, najpewniej dzisiaj.
Nine, ten
Never sleep... again