Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
więc nie ma co się przyjmować tymi co chcą zwrócić na siebie uwagę oczerniając to anime.
w gwoli ścisłości... nie jestem zaśepiony żadną nienawiścią jaki potrafię dostrzec zalety różnych serii anime, jednak powyższym cytatem czuję się trochę urażony, ponieważ, cóż...
Post napisałem z zamiarem wyrażenia własnej opinii, która nie każdemu mogła przypaść do gustu. Nie z zamiarem zwracania na siebie uwagi... (że niby emo mode? nikt mnie nie kocha etc?). Osobiście nie lubię takowych pozycji dlatego podchodzę do nich z dystansem. Dokończę całość to może zmienię zdanie w jakimś stopniu, póki co utknąłem gdzieś w połowie.
Średnia ocen tak na dobrą sprawę dla mnie nic nie znaczy...
Gdybym pod tym kątem miał wybierać każdą serię to powiedzmy sobie szczerze... zbyt wiele dobrych serii, które mają mierne oceny nigdy bym nie zobaczył. Naprawdę kwestia indywidualnego podejścia. Dla mnie takie pozycje jak Death Note czy Code Geass również są słabe... po prostu nie podobały mi się i tyle wypisywać dlaczego nie będę bo to nie temat o tym.
Jednak co niektórzy z 'lędzwiem' na czele usilnie próbują każdego nawracać pisząc ciągle jedno i to samo... jakie to piękne anime, wspaniała komedia romantyczna, cukierkowa etc. wszystko super, pięknie tylko jakieś konkretne argumenty również by się przydały. Ponieważ takie suche wychwalanie czegokolwiek dla mnie przynajmniej jest właśnie stekiem bzdur.
Odnośnie fabuły Ikkitousena, cóż przynajmniej nawiązywał do 'Romance of the Three Kingdoms' w pewnym stopniu jak i nieco o samą historię powiedzmy sobie naciągająć to i owo, ale jednak.
Tyle... chciałem powiedzieć ^_^
W końcu się zmusiłem, i obejrzałem do końca tę serię. Seria dobra, nie był to czas stracony. Nie będę się rozpisywał, jaka to ta seria jest boska, aleeee... najgorszy był ostatni ep >_> Wtf? czemu ona sobie wtedy poszła?
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
czemu ona sobie wtedy poszła?
1. Odeszła żeby
W Gosick również tak było gdyż dopiero sama końcówka anime pokazała jakie było zakończenie.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-08-07 22:58:39)
Harz napisał:czemu ona sobie wtedy poszła?
1. Odeszła żeby
Pokaż spoilerz tego co pamiętam rozwiązać problemy ze swoją rodziną.
No, ale k$%$a można chyba coś wcześniej powiedzieć?
~Pablo Picasso
Z tego co pamiętam,
Ostatnio edytowany przez Hidu (2011-08-07 23:15:27)
I am twelve and what is this?
bodajże screen z gry
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2011-08-08 00:11:13)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
bodajże screen z gry
Pokaż spoilera co do tego, że mogła powiedzieć, że wyjeżdża, to ze spotkania z przedostatniego odcinka (bodajże oglądałem rok temu) wynika, że matka Taigi zbytnio go nielubiła, a pewnie pojechał by z nią i tylko narobił więcej problemów.
~Pablo Picasso
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8