Nie jesteś zalogowany.
W internecie jest wreszcie Bleach movie 4. Mam nadzieje, że będziesz go tłumaczyć ;3 mniej więcej kiedy można się spodziewać polskich napisów? :>
W internecie jest wreszcie Bleach movie 4. Mam nadzieje, że będziesz go tłumaczyć ;3 mniej więcej kiedy można się spodziewać polskich napisów? :>
Ledwie DVD wyszło, a ty już chcesz pl suba? Przynajmniej poczekaj na jakiś angolski release. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Napisy będą. Dzisiaj w nocy mamy nadzieję, że wyjdzie jakaś porządna, więc rano powinny być, ale ręki sobie uciąć nie dam. Chociaż ja już film widziałem i całkiem nieźle się prezentuje. Żeby tylko można było zrozumieć, co oni gadają
Ostatnio edytowany przez Rudy102 (2011-08-24 14:10:55)
Ledwie DVD wyszło, a ty już chcesz pl suba? Przynajmniej poczekaj na jakiś angolski release. :/
Chcieć to ja chciałem zanim film wyszedł ;P a teraz pytam tylko orientacyjnie na kiedy mam sobie więcej czasu zarezerwować~
Napisy będą.
Dzisiaj w nocy mamy nadzieję, że wyjdzie jakaś porządna, więc rano powinny być, ale ręki sobie uciąć nie dam.
WoW szybko~ myślałem, że co najmniej ze 3 dni po angielskich subach, a Ty chcesz przetłumaczyć w parę godzi
Chociaż ja już film widziałem i całkiem nieźle się prezentuje.
Też widziałem i wygląda na to, że jest najlepszy z dotychczasowych.
Żeby tylko można było zrozumieć, co oni gadają
Żeby można było zrozumieć potrzeba Twoich subów
Bleach Film 4 nareszcie jest!!!
Miłego oglądania życzę tego wspaniałego filmu!
Po filmie, czas na nowy odcinek, chodzi mi o:
Bleach 337
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w nowym roku szkolnym!!
Bleach 338
Jakby co, nie porzuciłem Sket Dance, Kamisamy i Black Lagoona. Napisy niedługo będą.
Pozdrawiam!
Wielka ofensywa!! Na scenie dziś pojawiły się:
Sket Dance 21
Sket Dance 22
Kamisama Dolls 8
Kamisama Dolls 9
===================================
Teraz z innej paki:
Trwa sezon jesienny anime, a ja na celowniku mam już jedną serię.
Będzie to Kimi to Boku.
Chcę także powiedzieć, że prawdopodobnie będę także wrzucał napisy do Guilty Crown autorstwa Syriusza15. To na razie tyle.
Pozdrawiam i życzę miłego oglądania
Tak! To dzisiaj! Dziś jest dzień, w którym prezentuję:
Black Lagoon: Krwawy Szlak Roberty 5
Sket Dance 23
Kamisama Dolls 10
No i nareszcie Black Lagoon skończony. Dla tych, którzy lubią silną dawkę przekleństw, razem z nawalanką, zapraszam do pobierania(nie ma co, trzy grupy już wydały ) Z czasem, wrzucę poprawioną wersję odcinka 1 i brakujący odcinek 2, no i wezmę się za kończenie serii. A teraz wracać do roboty nad Sket Dance 24 i Air Gear 1
Pozdrawiam!
Bleach 340
Pewnie wiecie, że od odcinka 343 zaczynamy nowy wątek mangi. Z tego powodu bardzo się cieszę, ale te fillerki mogłyby potrwać trochę dłużej, by manga poszła jeszcze dalej.
Bleach 341 gotowy.
Napisy do Sket Dance i Kamisamy Dolls powinny być w środę.
A teraz wybaczcie, idę siekać zombiaki w Dead Island
Pozdrawiam i życzę miłego oglądania!
A więc, chciałem się pochwalić, że Kamisama Dolls została zakończona. Ostatni odcinek zaraz pójdzie do korekty
Co mogę powiedzieć o serii? Studio Brains Base postarało się. Wykonało dobrą serię, która jest warta obejrzenia. Ostatnia scena z odcinka 13 pokazuję jedno - szykuje się prawdopodobnie ciąg dalszy, który pojawi się najprawdopodobniej w 2012 roku. Manga nadal idzie, więc i ciąg dalszy może się pojawić.
A teraz, skoro skończył się sezon letni, czas brać się do roboty za serię z sezonu jesiennego, czyli(przypominam po raz kolejny) Kimi to Boku
Pozdrawiam!
W dzisiejszych dwóch odcinkach Sket Dance(które ja przesyłam) mamy ciekawą historię Switcha...
Nic, tylko zachęcać do oglądania tych dwóch świetnych odcinków.
PS. Miałem małe problemy z kompem, więc Kamisama 13 i Sket Dance 26, który się właśnie ściąga będą później, możliwe, że szybciej wyjdzie pierwszy odcinek Kimi to Boku
robi ktoś Persona 4??
Persona 4 The Animation - mateo690 , polecam sprawdzić temat Co kto tłumaczy nim się spytasz, czy ktoś tłumaczy daną serię.