Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Mam takie pytanko. Z początku robiliście synchro do EveTaku, a teraz do UTW. To zmiana na stałe? Bo do 7 ep miałem już naściągane, ale teraz wolałbym sobie ściągnąć tak, żeby nie musieć robić timingu. Jesteście w stanie jednoznacznie to stwierdzić?
Tak, będę robiła synchro do UTW. Chociaż dzięki uczynności użytkowników były dołączane również wersje do EveTaku.
Już napisałem, jaki timing należy zrobić do EyeTaku w komentarzach.
@Up Wiesz to nie jest tak, że nie mogę zrobić sobie timingu. Tylko po co, skoro można ściągać od razu UTW.
@2Up Dzięki.
Są, są! Napisy do ep. 07. Już obejrzałem. Och kiedy będą do ósemki. Czekam z utęsknieniem. A propos timing'ów to napisy Eve-taku pasowały do SumiSora&CASO z chińskimi napisami. UTW musiałem nieco poprawić, ale teraz jest ekstra.
Ostatnio edytowany przez von_roon (2011-09-20 23:46:46)
Oj! Miałem nadzieję ( a ta jest ponoć "matką głupich"), że notatnik będzie w "pierwszej kolejności odśnieżania", a tu widzę na Waszej stronie, że Frou - Frou - san tłumaczy jakiś "Tiger and Bunny". Porażka. Mam nadzieję, że 8 epk ogrodniczka wkrótce.
Tiger and Bunny bije na glowe ta pseudo detektyw i jej zgraje ale i tak czekam subka
Von_roon, tłumaczenie "Tygryska i Króliczka" już dawno zakończone, teraz idzie tylko aktualka z korektą od Anime Garden, także nie martw się, nie to mnie odciąga od tłumaczenia Kamisamy. Dzieje się tak raczej przez stek bzdur plecionych przez główną bohaterkę, a teraz jeszcze odcinek o baseballu - makabra. Acz odcinek ósmy jest teraz u damtrixa w korekcie, więc pewnie za jakiś czas się pojawi.
wpieniacz, ano "Tiger & Bunny" super się tłumaczyło i super oglądało. W sezonie zimowym ma być druga seria, oby tak fajna jak pierwsza .
No! Wpieniacz skoro tak zachwalasz to się skuszę na "Tiger and Bunny". Mam nadzieję, że to nie będzie kiszka w stylu "Spidermana" lub ABS-a (wyj. "absolutnie bez szyi") "Supermana". Za tłumaczenie następnych epk-ów "Kamisama no Memo-chou podziękowania dla Frou-Frou - san i dla damtrix - san za korektę.
Ostatnio edytowany przez von_roon (2011-09-30 22:00:18)
Zapomniałeś podziękować Jasmine (;
Och! Naturalnie. Dziękuję także Jasmine - san i oby tak dalej. Trochę anime już widziałem i muszę przyznać, że Wasza grupa edytorsko jest wspaniała. Arigatou, hontoni arigatou!
Ludziska (Minna-sama) ratunku! Obejrzałem 1 epk. Tiger and Dragon, który zachwalał Wpieniacz i rozumiem dlaczego ma taki nick. Po prostu się wpieniłem. No cóż o gustach się nie rozmawia. Więc nie będę kontynuował, lecz błagam o następny, 8 epk. Ogrodniczka.
dla Frou-Frou - san i dla damtrix - san za korektę.
Dziękuję także Jasmine - san
Ludziska (Minna-sama) ratunku!
Co do animu, to strasznie przeciętne, chociaż ten arc z czwórką jest nawet niezły, bo to chyba jedyna znośna postać w tej bajce.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Już niedługo nowy sezon i pewnie tłumaczenie tego zejdzie na dalszy plan
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-09-30 22:04:01)
Nie zejdzie, nie martw się. Z tego sezonu nic nie będę brała na warsztat, a dzisiaj zaczynam 10 odcinek Kamisamy, toteż możecie spać spokojnie ;>.
Sado, ja lubię jeszcze Majora i całą tę zakręconą paczkę NEET-ów. Za to główny bohater + główna bohaterka to duet niemalże nie do zdzierżenia .
rozumiem dlaczego ma taki nick. Po prostu się wpieniłem.
widac malo widziales xd
http://community.us.playstation.com/ser … stupid.jpg
Co do animu, to strasznie przeciętne, chociaż ten arc z czwórką jest nawet niezły, bo to chyba jedyna znośna postać w tej bajce.
Cóż zauważyłem, że zawsze znajdzie się na forum ktoś taki, kto wyraża swoje "wiekopomne" opinie wyrażając się jednocześnie negatywnie nie o opiniach przedmówców, lecz o nich samych. Jako komentarz: "mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens”. Cóż mnie Notatnik się podoba, a Tiger and Dragon nie i basta.
Ostatnio edytowany przez von_roon (2011-10-02 12:19:02)
Sado napisał:von_roon napisał:dla Frou-Frou - san i dla damtrix - san za korektę.
von_roon napisał:Dziękuję także Jasmine - san
von_roon napisał:Ludziska (Minna-sama) ratunku!
http://community.us.playstation.com/ser … stupid.jpg
Cóż zauważyłem, że zawsze znajdzie się na forum ktoś taki, kto wyraża swoje "wiekopomne" opinie wyrażając się jednocześnie negatywnie nie o opiniach przedmówców, lecz o nich samych. Jako komentarz: "mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens”. Cóż mnie Notatnik się podoba, a Tiger and Dragon nie i basta.
On skomentował dość zabawny sposób Twojego zwracania się do innych userów, nie Twoją opinię na temat tej bajuchy.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna