Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Bobek784
Korekta: Aniki00, Yuny
Karaoke: Yuny, Bobek784
Typesetting: Yuny
opis niebawem
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Odcinek 13
Odcinek 14
Odcinek 15
Odcinek 16
Odcinek 17
Odcinek 18
Odcinek 19
Odcinek 20
Odcinek 21
Odcinek 22
Odcinek 23
Odcinek 24
Odcinek 25
słyszałem ze dobre ??jakiś mały opisik poproszę
Trudno opisać to anime bez spoilerów, radzę obejrzeć pierwszy odcinek a wszystkiego się sam dowiesz. Naprawdę polecam.
Nick na ANSI: bobek784v2
Z ANN:
Moritaka Mashiro and Akito Takagi are pretty much foils of each other. Mashiro, an average 9th grade student but talented artist, and Takagi, an overall advanced 9th grader and aspiring writer. After great convincing, Takagi convinces Mashiro to join him in becoming the greatest mangakas Japan has ever seen. Takagi, with his gift of writing, hopes to become a successful mangaka, and Mashiro, with his gift of art, hopes to marry the girl of his dreams, Azuki Miho.
I WSZYSTKO:) THX ! żeby SIE NIE wqrzac POCZEKAM JAK WYJDZIE CAŁOŚĆ:p
Mam pytanie kwestii technicznej. Porzuciliście projekt, czy macie tylko spore opóźnienie?
Projekt jest aktywny, po prostu, jak to już Bobek gdzieś chyba wspominał, ma problemy z ilością dostępnego czasu
Dokładnie tak, nie zdążyłem jeszcze nawet ściągnąć odcinków, nie mówiąc już o tłumaczeniu. Ale niedługo święta, w przyszłym tygodniu planuje wziąć urlop w robocie, więc do nowego roku wszystko nadgonię, cierpliwości życzę.
...cierpliwości życzę.
Więc cierpliwie czekam.
Epki do 12 poszły do korekty, dalsze będą wychodzić później, ponieważ [gg] porzuciło tłumaczenie i będę musiał czekać na [TMD], bo timingu mi się nie chce robić.
Witam!
Tak z czystej ciekawości kiedy można spodziewać się kolejnych napisów?
W przyszłym tygodniu spodziewaj się ataku butowych napisów >: D, więc Bakuman też wśród nich będzie (ile, to już tajemnica-niespodzianka)
Super i dzięki za info
Pozdrawiam.
Synchra będą pod [Leopard-Raws], [Zero-Raws] i [SubDesu] do innych wersji może też kiedyś zrobię.
Kiedy będzie 25 epek ? Bo mnie strasznie ciągnie aby obejrzeć zakończenie sezonu.
Prace trwają, jak się skończą, to będzie. Nie martw się, zdążymy przed kolejnym sezonem.
Że tak zacytuję fragment z tego odcinka:
F: Ale poważnie jeszcze nie skończyli?
Y: Nie, więc cierpliwie czekaj.
Ja odnośnie drugiego sezonu. Zdeklarowaliście się ją tłumaczyć. Jak idą postępy?
Tłumaczyć będę, jednak nie radzę liczyć na regularne wypuszczanie subków, mam tylko jeden wolny dzień w miesiącu, więc będą spore opóźnienia, ale gwarantuję, że prędzej czy później, przetłumaczę całość.