Nie jesteś zalogowany.
No w końcu 30 epek jest ^^ Na niego czekałem, bo to epek, którego chciałem zobaczyć najbardziej. Nic pora zacząć go zasysać. xD
30 odcinek wydaliśmy miesiąc temu, no ale miłego oglądania (no ten strasznie tandetny z ckliwą piosenką w tle ).
Shinuta napisał:No w końcu 30 epek jest ^^ Na niego czekałem, bo to epek, którego chciałem zobaczyć najbardziej. Nic pora zacząć go zasysać. xD
30 odcinek wydaliśmy miesiąc temu, no ale miłego oglądania (no ten strasznie tandetny z ckliwą piosenką w tle ).
Właśnie, ta piosenka jest zarąbista, a moment jeden z najbardziej wzruszających momentów w serii.
Szkoda, że nie ma tłumaczenia piosenki bo na to liczyłem. I czy tylko mi w endingu i opie kara brak? o..O Tzn. połowa tekstu jest, a połowy brak.
Nikt nie ma ochoty babrać się jakimiś pierdołami, poza tym tłumaczę serię, a nie piosenki w tle. Powinieneś się cieszyć, że w ogóle karaoke jest (tak, jest, to u ciebie coś musi być skopane, specjalnie przed chwilą sprawdzałem, czy wszystko w porządku). Zresztą nikt mi do tej pory nie zgłaszał takiego problemu, a jednak trochę osób na to czeka i ogląda.
Można pobierać ociekający zajebistością 36 odcinek Rycerzy Zodiaku. Pamiętam, że gdy widziałem go pierwszy raz jeszcze jako dzieciak na RTL 7, byłem naprawdę zdziwiony i zaskoczony. Jest to epizod ważny fabularnie, a widzowie poznają, przynajmniej oficjalnie, pierwszego Złotego Rycerza (bo we wcześniejszych odcinkach już kilku poznaliśmy, tyle że nie było wspomniane, kim naprawdę są). Notabene jest nim Milo spod znaku Skorpiona, któremu głosu użyczył Shuuichi Ikeda, podkładający głos bodajże najciekawszej postaci z całego uniwersum Gundama - Charowi Aznable.
Z racji tego, że epizod jest wybitny, daję aż trzy screeny.
Złoty Rycerz Skorpiona
Wspomnień czar
Płacz i łzy
Linki do 37 odcinka znajdziecie jak zwykle w pierwszym poście. Pojawia się kolejny Złoty Rycerz w pełnym rynsztunku, a jak wiemy, wszyscy kochają Złotych Rycerzy, no bo patronują im znaki zodiaku i w ogóle mają fajne lśniące zbroje itd.
Złoty Rycerz Lwa
Miłość albo śmierć
Kolejny odcinek do pobrania. Już/dopiero (niepotrzebne skreślić) 38.
Seiya w Złotej Zbroi Strzelca
39. odcinek gotowy. Poznajemy w nim aż 3 Złotych Rycerzy (teoretycznie, bo dwóch poznaliśmy już wcześniej, tyle że nie wiedzieliśmy, kim naprawdę są). Dwóch w pełnym rynsztunku, trzeci swoją zbroję przywdzieje dopiero w serii Hades Sanctuary
Kolejna "magiczna" liczba przekroczona. Linki do 40. odcinka jak zawsze znajdziecie w pierwszym poście.
Można pobierać 41 odcinek. Gdy pierwszy raz oglądałem go na RTL 7 jako dziecko, bardzo zdziwiło mnie, że stosunkowo wcześnie wyjawili tożsamość Wielkiego Mistrza. Po dziś dzień nie wiem, co to miało na celu i dlaczego nie potrzymali widzów w niepewności trochę dłużej. Ponadto w odcinku pojawia się mój ulubiony Złoty Rycerz ze starej serii, który zresztą ląduje dzisiaj na screenie (rzekomo najsilniejszy spośród wszystkich podwładnych Ateny, no ale tak określają co drugiego Złotego Rycerza).
Cześć:) Mam pytanko:) Czy z Dragon boxem będzie podobnie jak z Pegasus box i dacie torrencik na koniec do wszystkich odcinkow:)? Pozdrawiam
Cześć:) Mam pytanko:) Czy z Dragon boxem będzie podobnie jak z Pegasus box i dacie torrencik na koniec do wszystkich odcinkow:)? Pozdrawiam
Jakiś cień szansy istnieje, ale nie liczyłbym na to za bardzo. Radzę powoli ściągać pojedyncze odcinki.
Rozpoczyna się ostateczna bitwa w 12 Pałacach Zodiaku. Rycerze z Brązu docierają do pierwszego z nich, Pałacu Barana, którego strażnikiem jest Mu z Jamir - innymi słowy można pobierać 42 odcinek. Na sam koniec poznajemy kolejnego Złotego Rycerza.
43 odcinek gotowy, linki jak zwykle w pierwszym poście.
44 odcinek gotowy. Czy tylko mnie się wydaje, że nowy design zarówno MU, jak i MF jest dziadowski?
Czy tylko mnie się wydaje, że nowy design zarówno MU, jak i MF jest dziadowski?
Nowy layout MU jest dziadowski i zawiera nieprawdzie informacje.
Dzięki za epka, i czekam na dalsze ; )
Można pobierać 45 odcinek. Po jego seansie to już chyba każdy ma pewność, kim naprawdę jest Wielki Mistrz.
Jakoś tym razem nie umiałem znaleźć fajnego screena...
Można pobierać 46 odcinek. Dzisiaj trochę enigmatyczny screen...
Można pobierać przedostatni odcinek Dragon Boxa, czyli 47. Poznajemy w nim kolejnego Złotego Rycerza, ulubieńca tłumów, Camusa. Odcinek też należy do tych ciekawszych. Chyba nie muszę zachęcać do oglądania.
Jest to jeden z najlepszych odcinków całego SS tak samo odcinek 67.
Ostatnio edytowany przez Taiczo (2011-12-29 17:18:52)