Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Już trochę minęło od zakończenia Mangi Psyren. Trochę szukałem ale nie mogę znaleźć informacji czy jakieś studio będzie się brało za serializację tego tytułu.
Może ktoś posiada jakieś informacje.. Plotki ? ...cokolwiek
Myślę, że to tytuł godny uwagi i chętnie bym obejrzał anime "Psyren" - A Wy ?
Już tyle tych pytań było, że ho ho! Nie ma nic takiego w planach i wątpię by było. Tu nie chodzi o czas wydania, tylko sprzedaż tomów ma największe znaczenie, a w tym przypadku sprzedaż poszła słabo, gdzie taki naruciak 1 tom ma sprzedaż w pierwszym tygodniu 0,5 miliona egzemplarzy, a on w ciągu 2 tygodni sprzedał tylko 50tyś. Z tego co pamiętam, to jak w jakimś czasie (tylko tyle pamiętam, że krótkim) jest sprzedaż większa niż 100tyś na 1 tomie. to wtedy bierze sie pod uwagę taką mangę.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-10-17 08:04:45)
Do serializacji wystarczy:
public Mango(string name)
{
this.name = name;
}
}
(...)
Mango psyren = new Mango("Psyren");
XmlSerializer ser = new XmlSerializer(typeof(Mango));
TextWriter tw = new StreamWriter("dane.xml", false);
ser.Serialize(tw, psyren);
tw.Close();
A shonenów, jak zawsze, dostatek, więc ekranizuje się tylko te 'najlepsze' (= czytane przez synów prezesów ).
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2011-10-17 14:18:14)
Zbyt słaba renoma jak i sprzedaż mangi. Innymi słowy nikłe szanse na powstanie animca.
Zbyt słaba renoma jak i sprzedaż mangi. Innymi słowy nikłe szanse na powstanie animca.
Rzekłbym brak szans
Psyren jest skończoną opowieścią?
"Niby tak".
Skończonych nie ruszają, w końcu lepiej zrobić anime do serii wychodzącej i dać w ostatnich odcinkach jakieś denne zakończenie, w najlepszym wypadku zakończyć w środku wydarzeń.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Już tyle tych pytań było, że ho ho! Nie ma nic takiego w planach i wątpię by było. Tu nie chodzi o czas wydania, tylko sprzedaż tomów ma największe znaczenie, a w tym przypadku sprzedaż poszła słabo, gdzie taki naruciak 1 tom ma sprzedaż w pierwszym tygodniu 0,5 miliona egzemplarzy, a on w ciągu 2 tygodni sprzedał tylko 50tyś. Z tego co pamiętam, to jak w jakimś czasie (tylko tyle pamiętam, że krótkim) jest sprzedaż większa niż 100tyś na 1 tomie. to wtedy bierze sie pod uwagę taką mangę.
Czuję się jak w BAKUMAN
Ale spodziewałem się takich odpowiedzi. Cóż mogę powiedzieć.. Szkoda
Manga ma duży potencjał - gdyby to doszlifować to jestem pewien, że zrobiłoby furorę i o serializację nie trzeba byłoby się martwić.
Do serializacji wystarczy:
Pokaż spoilerpublic class Mango
{
private string name;public Mango(string name)
{
this.name = name;
}
}(...)
Mango psyren = new Mango("Psyren");
XmlSerializer ser = new XmlSerializer(typeof(Mango));
TextWriter tw = new StreamWriter("dane.xml", false);
ser.Serialize(tw, psyren);
tw.Close();
Hahahahaha żart trochę hermetyczny ale uśmiałem się do łez .
Strony 1