Nie jesteś zalogowany.
Ok. Dzięki za odpowiedz Jak nie są powiązane ze zwykłymi odcinkami to je sobie odpuszcze, najwyżej jak już skończe oglądać normalne odcinki to z nudów sie za fillery wezme ;p.
Do końca października dalej będą emitowany fillery. Ja tam nie oglądam, ale słyszałem, że strasznie słabe są.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Doszły do mnie słuchy, że od wiosny 2010 Naruto nadają w HD. Ponieważ sezon wiosenny zaczyna się w kwietniu, to wypada na odcinki 154-155.
Poprzednim razem, gdy przeszli na nadawanie panoramicznie (też wiosną, ale 2008) był to odcinek 53-54. Tylko że wtedy, 53 był jeszcze w 4:3, natomiast 54 już w 16:9.
Ma ktoś może jakieś potwierdzenie? Ewentualnie wie dokładnie od którego odcinka nadają w HD.
Btw. Bleach i Fairy Tail nadal w SD .
Właśnie obejrzałem odcinek nr 223. Myślałem, że padnę. Jakieś łowienie ryby - W T F? X_x Który to odcinek już będzie normalny? Wie ktoś?
Wiadomo tylko tyle, że do 236 (czyli 11 listopada) będą na bank fillery. Dalej niewiadomo.
Na tej stronie masz kalendarz odcinków
http://shippuuden.pl/articles.php?article_id=978
Jeżeli na dole w tej liście pojawi się żółty mały napis "Rozdział Adventures at Sea Filler - Koniec", to znaczy, że fillery się wtedy skończą.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-10-22 13:02:55)
Wy poważnie oglądacie naruciakowe filery *-* ? Podziwiam was.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Wy poważnie oglądacie naruciakowe filery *-* ? Podziwiam was.
+1
Ty dulowaty userze!
Ja tez nie oglądam tutaj fillerów, bo to szkoda czasu i nerwów. Już w 1 naruto mi fillery w ogóle nie przeszkadzały (nawet nie zauważyłem, że nim były), a tutaj to masakra.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-10-22 13:36:15)
Trochę poszukałem. Wg tego co znalazłem, to od 152 odcinka zaczęli nadawać w HD - a raczej w czymś zbliżonym.
fillery mają trwać do wiosny.
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Cholerka. Obyś się mylił.
Jak dla mnie żadnego ciekawego odcinka nie było
Nie, jeśli to ma trwać do wiosny, to rzucam to w cholerę. Już teraz nie pamiętam, co było ostatnio, a nie co dopiero na wiosnę.
Ty dulowaty userze!
Jeśli nie zrobiliby fillerów teraz, to zrobiliby później, co to za różnica?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Fillery w bleachu trwały bodajże 8 miesięcy, więc mnie ta sytuacja nie dziwi.
Przynajmniej dzięki tej przerwie będą mogli zrobić arca bez fillerów lub wnerwiających flashbacków jak to było ostatnio.
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Fillery w bleachu trwały bodajże 8 miesięcy, więc mnie ta sytuacja nie dziwi.
Raz trwały rok, a tak to zwykle po pół roku, więc mnie to tym bardziej nie dziwi.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime