Nie jesteś zalogowany.
Zakończenie części z Aizenem jest tak tandetne, że szkoda czasu. A potem w kolejnych odcinkach zaczyna się jakąś kolejna "przygoda" z dupy wyjęta.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
UWAGA! Jakoś pod koniec grudnia kończą się fillery w Naruto - Nareszcie...
Niby lepiej późno niż wcale, ale po tak długiej przerwie średnio chce mi się do tego wracać.
Już nawet nie pamiętam, gdzie stanęłam w mandze, ale tam też chyba rewelacji nie ma. No i jeśli mnie pamięć nie myli, to tam jest chyba za mało materiału, by wytrzymali chociażby 3 miesiące bez fillerów, więc dalej to czarno widzę.
Ty dulowaty userze!
5 stycznia to powrót do wydarzeń z mangi.
Proszę o nieusuwanie tej wiadomości...Mam małe pytanko...Grał ktoś z was kiedyś w Chrono Cross'a? Właśnie zauważyłem, że naruto to plagiat...:/ Odcinek 247 17min 22sec rozpoczyna się pewna piosenka...Jest to kawałek z owej właśnie gry powstałej z pewnością jeszcze przed naruto...nawet przed mangą...:/ zauważył to ktoś poza mną?
Proszę o nieusuwanie tej wiadomości...Mam małe pytanko...Grał ktoś z was kiedyś w Chrono Cross'a? Właśnie zauważyłem, że naruto to plagiat...:/ Odcinek 247 17min 22sec rozpoczyna się pewna piosenka...Jest to kawałek z owej właśnie gry powstałej z pewnością jeszcze przed naruto...nawet przed mangą...:/ zauważył to ktoś poza mną?
Ci ma piernik do wiatraka?
Jamatano Orotchi napisał:Proszę o nieusuwanie tej wiadomości...Mam małe pytanko...Grał ktoś z was kiedyś w Chrono Cross'a? Właśnie zauważyłem, że naruto to plagiat...:/ Odcinek 247 17min 22sec rozpoczyna się pewna piosenka...Jest to kawałek z owej właśnie gry powstałej z pewnością jeszcze przed naruto...nawet przed mangą...:/ zauważył to ktoś poza mną?
To, co wiatrak do piernika.
Chłop ma swój świat i nie rozumie pewnych rzeczy, daj mu spokój
I właśnie, aż się spytam - rzeczywiście wrócili do mangi 5 stycznia?
Ty dulowaty userze!
I właśnie, aż się spytam - rzeczywiście wrócili do mangi 5 stycznia?
12 stycznia odcinkiem "Killer Bee i Motoi" Shipp powrócił do mangi ;P
Nie, tak jak pisałem:
Odc. 243 „Landing! Paradise Island?” 5/01/2012 powrót do mango
tym odcinkiem powrócili do mango.
Jamatano Orotchi napisał:Proszę o nieusuwanie tej wiadomości...Mam małe pytanko...Grał ktoś z was kiedyś w Chrono Cross'a? Właśnie zauważyłem, że naruto to plagiat...:/ Odcinek 247 17min 22sec rozpoczyna się pewna piosenka...Jest to kawałek z owej właśnie gry powstałej z pewnością jeszcze przed naruto...nawet przed mangą...:/ zauważył to ktoś poza mną?
Nie wiesz nawet czym jest Chrono Cross więc się dzieciaku nie wypowiadaj..!!
JanuszQ napisał:Jamatano Orotchi napisał:Proszę o nieusuwanie tej wiadomości...Mam małe pytanko...Grał ktoś z was kiedyś w Chrono Cross'a? Właśnie zauważyłem, że naruto to plagiat...:/ Odcinek 247 17min 22sec rozpoczyna się pewna piosenka...Jest to kawałek z owej właśnie gry powstałej z pewnością jeszcze przed naruto...nawet przed mangą...:/ zauważył to ktoś poza mną?
To, co wiatrak do piernika.
Chłop ma swój świat i nie rozumie pewnych rzeczy, daj mu spokój
Ty nie jesteś lepszy....bladego pojęcia nie masz o czym piszę a tylko żeby się pokazać piszesz swoje wypociny...żałosne...
Po prostu użyli tej samej piosenki xDD Wielkie mi coś xD
Jamatano Orotchi, nie pisz post pod postem. To Japonia, wielkie wytwórnie, na pewno plagiatu nie było, tylko prawa do wykorzystania utworu wykupili. O co się plujesz, nikt nie ma pojęcia.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ostatnio postanowiłem nadrobić trochę naruto z nadzieją, że odcinki będą szły według mangi niestety jeden jest związany dwa nie i tak cały czas:> Ale 290 odcinek trochę mnie zaintrygował oglądając go miałem wręcz wrażenie jak bym inne anime widział albo kinówkę przeniesioną do serii:> Jakoś wszystko takie bardziej dynamiczne i "piękniejsze" się wydawało. Nie wiem czy to moja wyobraźnia ale mam nadzieje, że wszystko będzie szło w tym kierunku bo mimo kolejnego odejścia od głównego wątku naprawdę przyjemnie się to oglądało