Nie jesteś zalogowany.
Casshan: Robot Hunter 04.
Oto i ostatni odcinek. Byłoby wczoraj, ale internet miał humory.
Czekam na dalsze epki. Cycki bez cenzury xD [to zdanie ma ludzi zachęcić do oglądania ].
A ja czekam na jakiś komentarz/ocenę po obejrzeniu całości.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2011-08-16 12:02:35)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
[seba609] Lupin III Seria 1 - 01 [BD 640x480][x264 AAC][194E0E9F]
Nie zwalniam tempa. Przejrzałem ponownie skrypt. Od wersji RTT różni się jednym zdaniem [nie pokrywało się z tym, co mówiła postać] i może czymś jeszcze.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
[seba609] Lupin III Seria 1 - 02 [BD 640x480][x264 AAC][EE9D7D51]
Jakie zmiany? Ano poprawiony timing w kilku(nastu) miejscach.
[seba609] To UFO! Latający spodek [DVD 640x272][x264 AC3][72D973D2]
Napisy dodałem już dawno [ale przy okazji hardka przeszły one oczywiście dodatkową korektę, zmianę w stylach itp. ; )] - czas na to coś w mkv. Krótki, bo trwający zaledwie 16 minut, animewany dokument o UFO. Ostrzegam, rok może odrzucić [1975].
Ostatnio edytowany przez seba609 (2011-11-04 22:25:41)
Trzy odcinki Lupina: 08, 09 oraz 10 na ANSI. Powoli uploaduję moje wypociny w mkv na wupload. Pierwszy powinien się pojawić za jakieś 10 minut.
Jeśli można wiedzieć, czy będziesz kontynuował tłumaczenie Seto No Hanayome (jeśli tak to kiedy można się spodziewać 16 odcinka)?
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Z tego co pisze koleś, który to udostępnił to tak (wygląda całkiem nieźle jak na ripa z telewizji). Wersja BD nie została chyba jeszcze nawet zapowiedziana, ale skoro zrobili już HD remastera to pewnie kwestia czasu.
Jeśli można wiedzieć, czy będziesz kontynuował tłumaczenie Seto No Hanayome (jeśli tak to kiedy można się spodziewać 16 odcinka)?
Chyba 12. Jest przetłumaczony do tego momentu:
Ale dzięki, że mi przypomniałeś.
@Zarathustra - właśnie wydawał mi się zbyt ładny jak na HDTV.
Czy jeśli wrzucę całość na nyaa [będzie ważyć jakieś 1,7 GB] z moim uploadem 60kb/s, to będą zainteresowani? W mkv wrzucę też angielskie napisy, przez co torrent będzie [chyba] dłużej żył i będzie też szansa, że wyląduje na bakabt jak moje poprzednie wydanie tego Casshana.
Czy jeśli wrzucę całość na nyaa [będzie ważyć jakieś 1,7 GB] z moim uploadem 60kb/s, to będą zainteresowani?
Będą, akurat miałem w planach pobranie starego wydania. Nawet dorzucę swoje ~200 kilo po pobraniu, o ile będzie taka potrzeba.
A skoro tu już taki koncert życzeń, to co ze starym i nowym Lupinem?
Raz na parę miesięcy człowiek się odezwie, to od razu zarzucą go robotą :p
Muszę w końcu ruszyć tyłek i zabrać się do roboty. Na wszystkie pytania odpowiadam: cierpliwości. I liczę na pomoc w uploadzie. Ostrzegam, że wysyłać będę tylko, gdy będę przy komputerze [bez nocek, w szkole jestem średnio do 14, w weekend wysył od rana do 15-16, później trochę w nocy]. Chyba jakoś dacie radę. Pozostały mi torrenty, nie chcę się bawić w hostingi.
chętnie pomogę seba
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
No elo.
Torrent: [seba609] Casshan Robot Hunter [HDTV 960x720][x264 AAC][PL&ENG subs]
Zbliża się do mnie burza. Chyba.
Nie narzekać na upload, proszę xD
HDtv?
Ostatnio edytowany przez arystar (2012-08-20 19:46:26)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ta, porównanie podałem kilka postów wyżej.
Proszę - klik
Są to po prostu RAWy od Leopard-Raws. W porównaniu ze starszym relkiem, to HDTV wygląda na BD.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2012-08-20 20:06:23)
Lupin!!! Będę miał co oglądać po powrocie z wakacji. W jakim przedziale czasowym masz zamiar wydawać (masz, czy na spontana lecisz? ;D) napisy do kolejnych odcinków?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-08-21 16:26:28)