Nie jesteś zalogowany.
Specjalnie mi to nie pomoże, moje napisy trapią inne zaburzenia wywołane głupotą użytkownika, których programy już nie podkreślą.
W każdym razie sprawdzę ten programik, dzięki.
Te popłuczyny poniżej są już robione pod wersję 720p z bluryja. Z nowego sezonu oglądam tylko fanserwis z Nadeko i Kanbaru, więc będzie więcej czasu na dokończenie tych galactic homos.
vol. 26
Doszły nowe czcionki do endingu (pewnie i tak każdy je ma, bo to nic wymyślnego). Jest tam wrzucona cała rodzinka fontów, bo nie wiedziałem, który to który, deal with it.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2012-01-09 01:08:39)
Miałem oglądać Nisemonogatari, ale ostatecznie skończyło się tylko na Thermae Romae (jakoś wcale tego nie żałuję).
vol. 27
Ostatnie cztery odcinki będą robione dopiero po ponownym sprawdzeniu wcześniejszych napisów i dopasowaniu ich pod BD. Tych z kolei mam do przerobienia prawie 80, więc robiąc nawet po dwa odcinki dziennie łatwo sobie obliczyć ile to zajmie.
Będziesz wrzucał na bieżąco synchro pod BD? Bo wreszcie zamierzam wziąć się za tę serię.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Tak, w paczkach po 20 odcinków.
@góra
Może chcecie Zarathustrze City Huntera podrzucić lub całego One Piece.
Edycja:
@dół
To jeszcze lepsze od mojej propozycji.
@dół
Bo znając zapędy tłumacza na pierwszej serii się nie skończy.
Ostatnio edytowany przez jinjej (2012-01-23 23:51:53)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Do 0079 pogońcie ejsa, otakuJaro, albo sebe609.
Nie chcę szerzyć analfabetyzmu, więc nie wiem czy będę jeszcze coś robił. Jeśli już to raczej jakiś w miarę długi i stary animek.
Stare i długie?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_an … sode_count
Mówisz, masz. Wybierz coś z tego ^^.
A tak na serio, to ze starszych serii możesz się wziąć za Yuu Yuu Hakusho, zwłaszcza że ostatnio na BD to wydają .
Stare i długie?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_an … sode_count
Mówisz, masz. Wybierz coś z tego ^^.A tak na serio, to ze starszych serii możesz się wziąć za Yuu Yuu Hakusho, zwłaszcza że ostatnio na BD to wydają .
Ja to kiedyś wydam. Tylko nie wiem, czy dożyjecie. Jest w kolejce zaraz po tym, jak skończę Votoms TV i 12 Królestw
Zarathustra ma u mnie duży plus za chęci i przykładanie się do pracy, choć ze względów oczywistych z napisów nie korzystam. Co jak co, ale zazdroszczę mu dobrego tempa pracy
Ja to kiedyś wydam. Tylko nie wiem, czy dożyjecie. Jest w kolejce zaraz po tym, jak skończę Votoms TV i 12 Królestw
Nie zapominaj o Gintamie. ;]
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Do 0079 pogońcie ejsa
Nie mogę/nie mam czasu*. Ale jako że zawsze twierdziłem, iż tłumaczę dla rozrywki, najważniejszy argument brzmi 'Nie chce mi się'.
Może kiedyś
Już prawie koniec i zawsze zapominam tego wrzucić (leży już chyba z rok na MF). Jeśli ktoś chce niech pobiera zbiór wszystkich openingów i endingów z OAVki i gaidenów.
Legend of the Galactic Heroes - OP-ED Theme Collection
Na bakaBT jest torrek we FLAC z całym opasłym OSTem, ale zawiera tylko krótkie wersje, tutaj wszystkie są pełne. Oczywiście jest to lipa dorównująca jakością napisom, pliki pobrałem z YT i przerobiłem jakimś Total Video Converterem na mp3 (audiofile docenią doskonale brzmiące 128 kb/s).
Ciekawostka do odsłuchania i wywalenia, plik zawiera też pseudo okładki mojego autorstwa.
Nie spotkałem nigdzie skanów z tego "Roman album", więc jedynym wyjściem byłoby go znaleźć i zalicytować na jakieś aukcji. Wszystkie opisy i wywiady są oczywiście po japońsku, zatem trochę strata kasy dla samych obrazków.
Ja znalazłem
http://www.fortunecity.com/lavendar/jer … /scans.htm
Są tu skany samych obrazków, z tego co widzę (czyli to co najlepsze ).
To ten z pracami kolesia odpowiedzialnego za mangę i projekty do Golden Wings, nie chciałbym tego nawet za darmo.
Mi po głowie chodził akurat ten.
Z kolei skany do tego wrzucone były kiedyś na /m/. Nie ma tam w zasadzie obrazków, ale jest wypełniony masą wywiadów i informacji (wszędzie rzecz jasna księżycowe runy).
Chodzi Wam ten torek na baka z wersją BD?