Nie jesteś zalogowany.
Rozumiem, jestem kiepski, z polaka ledwo dwóje wyciągam(kogo to obchodzi), ale dzięki tłumaczeniu próbuje pracować, by być lepszym, może nauka mi wolno przychodzi, ale próbuje i będę to robił. Nie zniechęcę się, ponieważ jakiś "ekspert" mówi mi, że jestem mierny.
Święte słowa, a jeśli komuś się napisy nie podobają niech sami zrobią! Niedługo na ansi zostaną sami tacy "eksperci" i nie będą mieli kogo krytykować
Rozumiem, jestem kiepski, z polaka ledwo dwóje wyciągam(kogo to obchodzi), ale dzięki tłumaczeniu próbuje pracować, by być lepszym, może nauka mi wolno przychodzi, ale próbuje i będę to robił. Nie zniechęcę się, ponieważ jakiś "ekspert" mówi mi, że jestem mierny.
I tak trzymać. Mało kto jest dobry na starcie.
Rudy102 napisał:Rozumiem, jestem kiepski, z polaka ledwo dwóje wyciągam(kogo to obchodzi), ale dzięki tłumaczeniu próbuje pracować, by być lepszym, może nauka mi wolno przychodzi, ale próbuje i będę to robił. Nie zniechęcę się, ponieważ jakiś "ekspert" mówi mi, że jestem mierny.
Święte słowa, a jeśli komuś się napisy nie podobają niech sami zrobią! Niedługo na ansi zostaną sami tacy "eksperci" i nie będą mieli kogo krytykować
Nie przesadzaj. Tylko chamska krytyka tu działa, niestety, ale głaskanie po głowie nigdy nie wychodziło na zdrowie. Na początku może być ciężko, ale jeśli przeżyje się te "ataki", będzie z górki.
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-02-01 21:52:04)
Rudy, jasno wytłuściłem ci problem - skupiasz się na szybkości i ilości, a nie na jakości. Chcesz jak najwięcej i jak najszybciej, a nie najlepiej. I to jest główny problem. Z własnego doświadczenia wiem, że czcze pochwały i "głaskanie po głowie", jak to ładnie ujął dulu, nie przynosi żadnego skutku. Każdy popełnia błędy i zawsze będzie, chodzi mi głównie o to, że nie widzę w twoich napisach żadnych postępów. Założyłeś sobie temat, dajesz screeny i git - chcesz zachęcić do ściągania. Rób, jak chcesz, ale zwracaj uwagę na jakość tych napisów, przykładem niech będzie czwarty odcinek "Licealistów", chyba z 5 kwestii nieprzetłumaczonych, to świadczy o tym, że nawet tych napisów nie przejrzałeś, tylko wrzuciłeś czym prędzej na ANSI. Nie wiem, od kiedy robisz napisy, ale chyba od dłuższego czasu, więc powinieneś się już zorientować, że bardziej lepiej skupić się na jakości niż szybkości. Chcą szybko? Niech patrzą po angielsku (czy tam innym języku) albo czekają...
/Autoreklama on/
Jakby co, Lolipop już działa przy BRS TV, więc zawsze będziecie mieć jakąś alternatywę. xD
Dzisiaj na screenie zamiast licealistów mamy licealistki.
To nie zmienia faktu, iż przedstawiam wam dziś Codzienne Życie Licealistów 5
PS: W piątym odcinku gościnnie wystąpili Jun Fukuyama i Romi Paku.
Miłego oglądania
Screenik ze Sketa, ponieważ to on ma przewagę
no i:
Black Rock Shooter 2
Miłego oglądania
PS: Nadal krwawią mi uszy od wczorajszego seansu Blade anime na AXN Spin.
Black Rock Shooter 3 gotowy.
Miłego oglądania
PS. Licealiści powinni jeszcze dziś trafić na ANSI
Ja się wciąż zastanawiam, kto wygrywa - licealiści czy licealistki?
Proszę, Codzienne Życie Licealistów 6
Miłego oglądania
PS. Dałbym wiele, by pojawiła się druga seria
Bleach 361
Fajnie jest znowu zobaczyć, gdy Rukia nokautuje Ichigo (mały spoilerek )
Miłego oglądania
Dzisiaj taki screenik. Wiem, że nie jest taki fajny, ale nic.
Black Rock Shooter TV 4
Poprawki odcinka 6 licealistów nadejdą z odcinkiem 7
Co do Sket Dance - odcinek 46 zacznie dwuodcinkową historie Bossuna. Niestety, HS zrobiło wszystkich w balona i wydało zamiast odcinka 46 odcinek 8.
Miłego oglądania
PS. Nie wie ktoś, dlaczego mimo zainstalowanych najnowszych kodeków, nadal obraz jest różowy przy odtwarzaniu 10bitów? Jeżeli ktoś coś wie o tej sprawie, proszę napisać na PW czy na gg. Z góry dzięki
Dostałeś mój link do GC?
Guilty Crown 18 już jest
Byłoby wcześniej, ale niestety prace nad Black Rock Shooter, a po skończonym odcinku gra
Miłego oglądania
Ach, co ta biedna dziewczyna im zrobiła?
Codzienne Życie Licealistów 7 do dyspozycji.
Na ANSI trafiła też poprawka odcinka 6
Miłego oglądania!
Ostatni odcinek w lutym - Bleach 362
Pomyślec, że tylko marzec i koniec Bleacha...