Nie jesteś zalogowany.
Poyopoyo też jest git
E tam, kotem śmierdzi
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ma wyjść w kwietniu. Ale dokładnej daty chyba jeszcze nie ma.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Bardzo mnie ciekawi jaka będzie ta nowa seria Eureki czyli Eureka Seven Ao. W dodatku będzie to kontynuacja poprzedniej. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią z tego jakiejś komedii lub czegoś w tym stylu. Pierwsza seria była wprost rewelacyjna (jednak film kinowy przeciętny).
Kto wierzy, że Bleach skończy się w tym sezonie?
Szczerze, ja bym chciał, żeby w ogóle się nie zaczął. Tak samo, jak i Narooto Shit-poo-den.
A do końca rozdziału o Fullbringu nie zostało czasem z 15-20 chapterów mangi do zekranizowania? Poza tym pamiętam, że to miał być tylko taki "wstępniak" i dopiero po Fullbringu i powrocie Ichigo ma się pojawić kolejny rozdział dużo dłuższy.
No chyba że tak drastycznie spadła im oglądalność, że nie chcą tego ciągnąć jako anime.
Może i seria TV się kończy, ale za to WB wykupiło prawa do live-actiona
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … each-manga
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-02-23 11:41:05)
Dlaczego od razu skończy? Może twórcy anime poszli po rozum do głowy i zamiast serwować wyjątkowo kiepskie fillery, zrobią przerwę. A może Kubo coś szykuje i w rezultacie będzie druga seria.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Może i seria TV się kończy, ale za to WB wykupiło prawa do live-actiona
Ok, gdzie tym razem przeniosą akcję? Waszyngton? Nowy Jork? Aktorskie adaptacje mang/anime NIGDY nie wyjdą Hollywoodzkim producentom, NIGDY. Wydadzą grube miliony na produkcje kiczu, w którym będą (chyba!) dobre tylko efekty specjalne.
Xellos, Ty nie miałeś odejść z ANSI? Bo skoro masz pisać takie posty, to lepiej w ogóle nie pisz -_-
Xellos, Ty nie miałeś odejść z ANSI? Bo skoro masz pisać takie posty, to lepiej w ogóle nie pisz -_-
On jest jak miesiączka, zawsze wraca.
Ty dulowaty userze!
qwig napisał:Xellos, Ty nie miałeś odejść z ANSI? Bo skoro masz pisać takie posty, to lepiej w ogóle nie pisz -_-
Wiesz coś o tym, prawda? *inb4: here we go again, i tym razem qwig zaczyna*
coellus napisał:qwig napisał:Xellos, Ty nie miałeś odejść z ANSI? Bo skoro masz pisać takie posty, to lepiej w ogóle nie pisz -_-
Wiesz coś o tym, prawda? *inb4: here we go again, i tym razem qwig zaczyna*
No właśnie tak. Stąd takie moje skojarzenie. Pasujesz idealnie.
Ty dulowaty userze!
Może wróćmy do meritum tego tematu. Obejrzałem dziś najnowszy odcinek Zero no Tsukaima i już wiem, że cała "Wojna z Elfami" będzie zrobiona z dupy strony (albo z cycków Tiffy, jak kto woli, eww).
Aktorskie adaptacje mang/anime NIGDY nie wyjdą Hollywoodzkim producentom, NIGDY.
A żeby zostać w temacie...
A żeby zostać w temacie...
Przypomniałeś mi. LINK
Sacredus napisał:Kto wierzy, że Bleach skończy się w tym sezonie?
Dlaczego od razu skończy? Może twórcy anime poszli po rozum do głowy i zamiast serwować wyjątkowo kiepskie fillery, zrobią przerwę. A może Kubo coś szykuje i w rezultacie będzie druga seria.
Z tego co mi wiadomo, to w kwietniu na czasówkę Bleacha wchodzi adaptacja mangi z Rockiem Lee w roli głównej, więc nie wiadomo, czy Bleach się skończy, czy zostanie przesunięty na inną godzinę.
Zrobią pewnie przerwę podobną do tej z naruciakiem. Skończył się i po pewnym czasie z shippuuden wrócili.
@dół
No rzeczywiście. Przepraszam za ewentualne wprowadzenie w błąd. Nieregularne oglądanie robi swoje.
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2012-02-23 16:25:01)