Nie jesteś zalogowany.
Tak, jest. W weekend podeślę pierwszy sub do drugiej korekty. Co dalej, nie wiem, bo za cholerę nie mam teraz możliwości, żeby tłumaczyć. Niemniej jednak prędzej czy później zrobię (ze wskazaniem na później).
Rozumiem. Dzięki za odpowiedź.
Chciałbym zapytać, czy nie chcecie odświeżyć sobie napisów do Bokura Ga Ita, które wydało AG 5 lat temu? W prawdzie Suzaku (autor tłumaczenia) nie logował się ok 2010 roku, ale może chcecie jakiegoś ładnego TSa zrobić, albo powtórną korektę? Jak coś, to przerobiłem już napisy na .ass ze zmianą kodowania na UTF-8.
Jeżeli nie chcecie, to zachowam je dla siebie ;]
Nikt z grupy w tym grzebać raczej już nie będzie, ale możemy wrzucić je w wersji "suchej" do paczek na naszej stronce, na ANSI nie będzie to takie proste (suzak raczej sam tego nie wstawi). Ale za to inne jego stare suby są poddawane ostrej modernizacji i za jakiś czas zostaną wydane w formie hardka i softów
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
http://www.sendspace.com/file/r9kaep
Proszę 1-26 w formacie .ass
Róbta co chceta
Dzięki W weekend wrzucę na stronkę.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Pamiętaj, że nie robiłem żadnego TSa. Synchro też nie musiałem robić, bo pasuje do tej wersji, a nazwy pozmieniałem, by był porządek.
Obecna czcionka to albo Tahoma, albo Times New Roman (nie pamiętam - mam gotowy styl w magazynie na wypadek braku czcionek, których nie chce mi się instalować xD)
W komentarzu do 1epa napiszę, że przygotowałeś wersję .ass i będzie git
Od jakiegoś czasu nie mogę się dostać na stronę AG. Za każdym razem wyłazi mi coś takiego:
Nie można ustalić adresu IP hosta o nazwie www.animegarden.eworks.pl
Serwer DNS zwrócił następującą wartość
Name Error: The domain name does not exist.
To oznacza, że:
Serwer cache nie jest w stanie polaczyć się z hostem o nazwie wymienionej w URL.
Sprawdź czy podany adres jest poprawny.
Na forum nie zauważyłem, żeby ktoś się skarżył na podobne problemy, więc pewnie to coś po mojej stronie kabelka. Ale co? Może ktoś zechce mnie oświecić?
ACTA. Już zaczęli naszych brać
Nie ACTA, na szczęście, a problemy z wygasającym hostingiem i domeną. KAT się tym zajął, pod koniec lutego strona będzie online
Przepraszam, że przeszkadzam. Mam tylko taką bardzo pokorną prośbę. Jeśli ktoś z was miałby dużo wolnego czasu, to może zainteresowalibyście się zrobieniem napisów do hakuouki sekkaroku? Wiem, że macie dużo roboty ale jak tam kiedyś może będziecie mieli wolne to weźcie pod uwagę proszę
Koleżanka chyba pracuję na warna za spam
Skoro to tylko recap z serii, mało prawdopodobne, żeby ktoś z AG to wziął.
...ale jak tam kiedyś może będziecie mieli wolne to weźcie pod uwagę proszę
Jak pójdę na emeryturę w 2056, to przetłumaczę.
Ładnie proszę o synchro do BDripów do:
-> Usagi Drop
-> kolejnych odcinków Deadman Wonderland
-> Kamisama no Memo-chou
Ładnie proszę o synchro do BDripów do:
-> Usagi Drop
Kilka tygodni temu podesłałem Madzi czasówki Usagi Drop dopasowane do BDripów [Zero-Raws], ale najwyraźniej nie była nimi wystarczająco zainteresowana, skoro ich nie dodała
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Arow napisał:Ładnie proszę o synchro do BDripów do:
-> Usagi DropKilka tygodni temu podesłałem Madzi czasówki Usagi Drop dopasowane do BDripów [Zero-Raws], ale najwyraźniej nie była nimi wystarczająco zainteresowana, skoro ich nie dodała
O, dobrze wiedzieć. Spokojnie, nie zginą, bo po uporaniu się z dwoma innymi tytułami zrobimy z tego mkv
EDIT : Death Note
Jak w temacie brak odcinka 14, 22, 23, 24.
Ostatnio edytowany przez Nitte (2012-04-04 21:22:44)
Widzę, że byłeś na naszej stronie i nawet zostawiłeś tam info o niedziałających epkach. Tak więc na przyszłość, jeśli masz podstawową wiedzę, czego szukasz, to kieruj się nią dalej (w tym wypadku nazwa grupy).
Wracając do tematu - rzeczywiście te linki do DN nie działają. Widocznie jednak więcej rzeczy poszło się kochać, niż DDLA podało mi w mailu. Od wczoraj upload idzie tam jak krew z nosa, ale do jutra powinno się udać wrzucić. Po wszystkim dam tutaj znać, więc pilnuj tematu.
EDIT
Jeszcze pytanie - wszystkie odcinki pobierałeś dzisiaj?
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-04-04 21:08:18)
Tak wszystkie . A czemu pytamy?
P.S Miło by było gdzyby dało rade to naprawić
Ostatnio edytowany przez Nitte (2012-04-04 21:24:45)
Pytamy, ponieważ kilka dni temu serwis zmieniał jeden z serwerów i brak tych plików najpewniej jest tego wynikiem. I upewniam się, czy reszta do DN działa.
Jeszcze dzisiaj zacznę upload.