Nie jesteś zalogowany.
@Zarathustra, ale mnie wprowadziłeś w błąd. Myślałem, że chodzi o wersję TV, bo nie napisałeś, że to kinówka i nie dodałeś "A girl in gaea"
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-03-03 17:45:09)
@Zarathustra, ale mnie wprowadziłeś w błąd. Vision of escaflowne (Escaflowne) nazywa się wersję TV, a kinówke Escaflowne: A girl in gaea
Objection!
Cały box wyszedł ostatnio na BD.
Pozostaje czekać aż ktoś to ładnie zripuje .
Ostatnio edytowany przez Yoshimori (2012-03-03 17:48:55)
Czekam z niecierpliwością Jakoś mi ominęło "dopiero co wyszło"
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-03-03 17:49:46)
Nom, jakość jest dosyć interesująca. A z tego sezonu to pewnie tylko fate dalej oblukam i być może zetmana i Eurekę
Mamy pierwsze info o kinówce Indexa. To będzie zupełnie nowa historia napisana przez samego Kamachiego. Nie mam pojęcia kiedy on znajduje jakiś wolny czas... Ma na głowie: Index 2, Heavy Object, niedawno zapowiedziano nową novelkę o Valkiriach, a w dodatku parę dni temu zapowiedziano kolejną novelkę o okultyzmie....
Hm... z tego co pamiętam, to już dawno była mowa, że będzie to original work.
Zresztą nie ma co się jarać, bo zanim trafi to na BD/DVD kilkakrotnie zdążymy zapomnieć o tym tytule .
Ciekawe kiedy pojawi się ten film kinowy "Index". Jeszcze nawet nie ma daty premiery. Może będzie znacznie lepszy od serii TV.
Zresztą jak tak patrzę na ten obrazek (z linka poniżej) to widzę, że Index jeszcze nigdy nie miała takiej ładnej miny. : )
Od razu lepiej wygląda. : )
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-03-07 03:11:58)
Seria 13-odcinkowa Lupina ma wyjść w kwietniu i sequel Kyousogiga (nie kapuję, jak takie coś może dostać sequela? mam nadzieję, że będzie bardziej do ogarnięcia). Co się dzieje z tym światem?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-03-10 13:54:48)
Trzeba będzie obadać nowego Lupina. Wpisane do notesiku.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
"A COMPTIQ & Comp Ace advertisement on page 228 of the April issue of Kadokawa Shoten's COMPTIQ magazine revealed on Saturday that an anime adaptation of Hiroshi Hiroyama's Fate/Kaleid Liner Prisma Illya manga has been green-lit."
Info z http://www.animenewsnetwork.com .
Miałem taką samą minę, jak zobaczyłem zwiastun "Nunnally in Wonderland". Jedyne, co w tym warte, to chyba tylko C.C. jako "Kotka Cheshire".
Miałem nadzieję, że "Another OAD" będzie opowiadało o tym, jak cała ta klątwa nastała na klasę 9-3, a tu mamy starą śpiewkę "nowy materiał, nie stworzony przez autora". Ileż można? - -'
Nie podobno, tylko na pewno. Ale nie będzie na podstawie mangi (też mi nowość).
A po co miałoby być na podstawie mangi, skoro seria TV jest.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Z One Piece co najmniej dwa. Mało to sensowne.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Prawda. jeden to recap o Alabaście, a drugi tą z wyspą śniegu (czy jak jej tam, wsypa, na której był Chopper) z obecnymi bohaterami.
To Accel World coś mi Shane trochę przypomina...
A mi nie... :|