Nie jesteś zalogowany.
@Miystor, Thermae Romae, animiec z poprzedniego sezonu. Podobno fajna komedyjka w czasach starożytnych :p
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-04-06 16:28:15)
Co to jest Term?
Chodzi o Thermae Romae.
Za wolny. ;/
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2012-04-06 16:30:45)
marek2fgc, JanuszQ i arystar dzięki za odpowiedź
Ostatnio edytowany przez Miystor (2012-04-06 16:33:10)
Lupin III - nareszcie jakieś anime z normalnymi, porządnymi cyckami, jak na rysunek
Ciekawi mnie, dlaczego zostawili klasyczny styl cieniowania, a CGI dali? :p
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-04-06 16:38:32)
Jak dla mnie trochę za dużo było uproszczeń, np. cienie złożone z gęstych kresek albo kompletnie nieruchawe tło dalszych planów.
Nie jesteś osamotniony, sporo osób na to już narzeka, ale według mnie twórcy powiedzieli sobie "je*ać mainstream" i walnęli takie hardkorowe cieniowanie. Tła są rzeczywiście na razie pozbawione dynamiki, nadrabiają to jednak swoim artystycznym wykonaniem. Paleta kolorów, projekty postaci, pojazdów i nawet takich pierdółek jak zapalniczka czy pistolet na szminkę są super.
Co do osób, które nie oglądały nic z uniwersum Lupina krótkie "kto jest kto" (z tą wiedzą można już spokojnie oglądać każdą inną serię, film, bądź special):
Nie każda produkcja spod znaku Lupina jest dobra, ale warto trzeba obejrzeć kilka wcześniejszych wyżej ocenianych odsłon.
@Miystor, Thermae Romae, animiec z poprzedniego sezonu. Podobno fajna komedyjka w czasach starożytnych :p
Podobno? Komedyjka? Idź pan w
A napisy tak blisko wydania...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja dałbym bana!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A ja Złoty Krzyż Zasługi
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-04-07 09:50:32)
Flit w trzeciej generacji postanowił być jeszcze bardziej kozacki, niż dotychczas. Obawiam się jednak, że jego wnuczek będzie fajfusem do kwadratu (chociaż dorastał bez ojca, więc może teen angst i te sprawy).
My dopiero zaczynamy drugie pokolenie, a tu już mowa o 3
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-04-07 10:51:06)
Druga generacja jest najkrótsza, w przeciągu 3 odcinków powinien nastąpić przeskok czasowy.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -green-lit
Czyli tylko czekać na kolejne serie . Ja jestem zadowolony z takiego obrotu sprawy, który mnie jakoś bardzo nie dziwi .
Flit w trzeciej generacji postanowił być jeszcze bardziej kozacki, niż dotychczas.
Czyli nie tylko mnie wydaje się, że Furinto wyrósł na jednego z ciekawszych bohaterów spoza UC, a nawet tam mógłby skopać kilka tyłków?
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-04-07 13:59:23)
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -green-lit
Czyli tylko czekać na kolejne serie . Ja jestem zadowolony z takiego obrotu sprawy, który mnie jakoś bardzo nie dziwi .
Liczę tylko, że nie zrobią tego, co zrobili w Nisemono. Chociaż bardziej cieszyłbym się z adaptacji Maniwagatari jako prequelu Katany.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Hunter Killer napisał:http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -green-lit
Liczę tylko, że nie zrobią tego, co zrobili w Nisemono. Chociaż bardziej cieszyłbym się z adaptacji Maniwagatari jako prequelu Katany.
Więcej Senjougahary i mniej fan-serwisu i będzie git - przynajmniej dla mnie .
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … s-in-japan . Jest duża szansa na 2 sezon Air Gear xd
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-04-07 14:59:43)
@Hunter, już było wiadomo, że zanimizują na bank 6 powieści, ale co do reszty nie było jeszcze wiadomo. Ale radujmy się!
1 epek Fate/Zero 2nd Season za nami. Po prostu cud miód i orzeszki. Zaczyna się lepiej niż poprzednia część. Oby tak dalej