Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Średnio. Korektor musi bardziej się postarać, a ty, Vessin, musisz ogarnąć typesetting, bo twój udział w tym jest ledwo widoczny. Dłuższą opinię macie w komentarzu do suba.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-04-26 20:45:14)
Oczywiście, jak zawsze mam zamiar dać z siebie wszystko. Dzięki za wszelkie uwagi i wypiskę błędów, z pewnością zostaną poprawione, a co do typesettingu to przez całą majówkę mam zamiar się nauczyć, więc mam nadzieję, że będą jakieś efekty w przyszłym odcinku widoczne.
Średnio. Korektor musi bardziej się postarać, a ty, Vessin, musisz ogarnąć typesetting
Te, panie kotekta-TS. Zajrzyj najpierw na pierwsze słowo swojego komentarza do skrytykowanego odcinka. Potem na komentarz do drugiego ep Jormu-cośtam od was. Trochę podobny, co?
Źdźbło w oku, belka itd.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-04-26 21:16:09)
Ja tam nie rozciągam napisów do rozdzielczości ekranu, przez co nie mam takiego problemu u nas w napisach (i nie mamy zamiaru zmieniać karaoke, zmień sobie odtwarzacz (np. SMPlayer2), jak bardzo ci to przeszkadza, lub sobie zmień kodeki). I przeczytaj dokładniej, dziwne, że się ścina, mimo że nie ma tam żadnych bajerów, więc radzę im tylko zmniejszyć blura lub go całkowicie usunąć i nie będzie żadnych nieprawidłowości.
A jak chcesz zacząć kolejną kłótnie, to zapraszam na PW.
Edit: Dzięki Subarashi teraz mam takie kodeki, że, nawet po dostosowaniu napisów do pełnej rozdzielczości ekranu, nie mam żadnej ścinki, ale i tak, jeżeli chcesz by każdemu działało, to musisz coś zrobić z blurem w OP (Chociażby go zmniejszyć i zastosować jakąś przeźroczystość obramowania).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-04-27 10:27:47)
Strony 1