Nie jesteś zalogowany.
Z tego, co podałeś (patrz Binbougami ga) to tylko zauważyłem z ciekawych rzeczy reżyseria Gintamy i Sunrise.
A ja proponuję nie pisać postów po pijaku, bo nijak nie idzie tego zrozumieć.
Na SAO nawet spojrzę z powodu tego, że jest na podstawie powieści Rekiego Kawahary.
A co czytałeś z jego wydań, że tak go zachwalasz?
Fajny masz pryzmat oceny kogoś. To tak jakbyś Porshe chwalił/rozpoznawał za ich ciągniki i rowery, a nie ich samochody 0.o
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-04-30 22:51:04)
Dobre porównanie
Rankingi nie kłamią, SAO bije wszystkie wychodzące novelki na głowę, a Accel Worlda jakoś tu zabrakło...
A tak offtopem, to ciekawe w ilu tomach zamkną Alicization Arc, bo podobno wersja sieciowa miała 308 rozdziałów ;]
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-04-30 22:53:48)
Gdyby tak wydali po angielsku Ben-to... W ogóle takie cosie są w USA wydawane?
Nijak nie orientuję się w sytuacji.
Novelki? Tak, są. Wiem, że wydają tam np Spice and Wolf, Haruhi, Bungaku Shoujo, wydali pierwsze 5 tomów Full Metal Panic (czyli materiał z obu serii TV) i pierwsze 8 tomów Slayersów. Prawdę mówiąc nie orientuję się za dobrze w ich rynku novelek.
Angielskiego tłumaczenia Ben-to niestety nie ma (a przynajmniej o takim nie słyszałem).
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-04-30 23:24:45)
Na pewno nie ma. Długo szukałem. Nawet na *chanach.
Pierwszy epek trzeciej generacji AGE zaprezentował się całkiem solidnie. Seria ma spory potencjał, żeby przebić już i tak niezłą drugą generację.
Nawet nowy soundtrack jakiś taki bardziej epicki.
Obecnie AGE jest lepszy od ubóstwianego 00, który jedynie pierwsze odcinki miał topowe, a im dalej tym gorzej. Oglądanie dziadka Flita to czysta frajda, teraz tylko czekać na powrót Asemu ze swoim "Crossbone" AGE-2.
Odczucia mam bardzo zbliżone.
Dziadek Furinto jest tak fajny, że boję się, że długo nie pożyje :-/ (Szkoda, że ja takiego nie miałem )
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-04-30 23:30:10)
Acchi Kocchi =
26 września OVA i nieemitowany ep 13 z serii Boku wa Tomodachi ga Sukunai.
Będzie manga to i będzie 3 sezon kejona
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2012-05-07 15:37:48)
Na razie żadnych info. Sprzedaż dvd/br nie była na tak wysokim poziomie jak się spodziewali, więc zapewne ten fakt wstrzymuje ich przed ogłoszeniem 3 sezonu. Nie była jednak też tragiczna, więc szanse są.
A ja mam takie pytanie, bo nie ma odpowiedniego tematu...
Będzie 3 część The World God Only Knows ?
Zapewne podobna jest szansa na kontynuację Claymore, Freezing, Deadman Wonderland czy wielu innych niedokończonych anime.
Zresztą już minęły 2 lata od II sezonu Sekirei, a na razie o III nic nie wiadomo.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-05-21 02:32:11)
@urizithar, przecież pod koniec ostatniego odcinka 2 sezonu była zapowiedź 3 sezonu. Tylko nie wiadomo, kiedy.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-05-21 07:52:51)
To nie była zapowiedź, bardziej rzut oka na POTENCJALNĄ przyszłość, a potem przyszły wyniki sprzedaży...
Taa równie dobrze można zapytać ,a kiedy będzie kolejny sezon FMP,Black Lagoon-a czy chociażby 07 Ghost.
Po prostu trzeba czekać.
Jakby kogoś interesowało 5 vol Unicorna już wyszedł http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=316116 [żeby nie spolerować powiem tylko ,że dzieję się o wiele więcej niż w 4^^]
Taa równie dobrze można zapytać ,a kiedy będzie kolejny sezon FMP,Black Lagoon-a czy chociażby 07 Ghost.
Po prostu trzeba czekać.
Na do kończenie przykładowo Inuyashy czekano tylko 5 lat.
Jeżeli chodzi o Black Lagoon to po zakończeniu Roberta's Blood Trail z mangi pozostało jeszcze tylko z 5 niezekranizowanych chapterów, a sama manga już parę lat jest wstrzymana.
Ale jest jest jeszcze nadzieja:
http://www.japanator.com/is-black-lagoo … 2380.phtml
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield