Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czy ktos moglby mi podeslac na meila angielskie tlumaczenie wyciagniete z mkv'a. Chetnie bym to obejrzal a jak sie spodoba to moze nawet przetlumaczyl?
waski_jestem@tlen.pl
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Zacząłem to ściągać, więc dziś\jutro powinieneś mieć skrypt na mejlu.
~KKnD, prawie wszyscy wiedzą, że Wąski nie ma neta[już jakiś czas], nawet w sygnie jest napisane, tak więc tłumaczyć tego nie muszę.
Później temat zamieni się na recki do animca, po kłopocie.;)
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-05-03 01:05:48)
juz po klopocie, jakas dobra dusz podeslala mi Kite.Liberator.2008.DVDRip.XviD-MESS.srt, a od Hatake mial wersje [AviXMaN]_Kite_Liberator_01_2008_OVA_[2FC7DA9E].sub
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wąsku, teraz musisz uśmiechnąć się do wodza Freemana, żeby zmienił tytuł tematu i usunął zbędne posty, a sam napisać jakąś reckę, żeby to miało ręce i nogi.:)
Wąsku, teraz musisz uśmiechnąć się do wodza Freemana, żeby zmienił tytuł tematu i usunął zbędne posty, a sam napisać jakąś reckę, żeby to miało ręce i nogi.:)
Nawet się nie musi uśmiechać Ale teraz recka musi być
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-05-03 01:23:18)
a ja myslalem nad napisaniem prosby o kascje jutro jak obejrze do konca to moze cos skrobne
A ja chciałbym obejrzeć xD
Nie/stety Logan'a napisy 'niet wyszedły' bo nie 'przeszedly' korekty.
http://animesub.info/szukaj_old.php?pTi … +Liberator
Mogę prosić o poprawienie czegoś tutaj? Bo mam ochotę na spluwy i śmiech (FMP dawno za sobą)
Ty dulowaty userze!
Że niby co? Poprawić, bo Logan jest niby taki spec od napisów do chińskich bajek? Chłopie...
Nie wspomnę już o tym, że trochę zły temat wybrałeś.
Za dzielną konkurencję z nie byle jakim rywalem - tomem - w tej dziedzinie.
+1
zasadniczo to ja może tez bym się załapał na możliwe do rozczytania napisy.
A ja chciałbym obejrzeć xD
Nie/stety Logan'a napisy 'niet wyszedły' bo nie 'przeszedly' korekty.
http://animesub.info/szukaj_old.php?pTi … +LiberatorMogę prosić o poprawienie czegoś tutaj? Bo mam ochotę na spluwy i śmiech (FMP dawno za sobą)
Poszukaj hardka od Kami Squad, bo napisów innych raczej nie uświadczysz. Chociaż nie spodziewaj się urwania jaj z wrażenia, bo mimo wszystko każdy jechał na dziadowskich napisach angielskich, a Logan ma dziwne nawyki przy budowaniu zdań, przekładu oraz postrzegania otoczenia.
Ostatnio edytowany przez slymsc (2012-06-16 00:49:06)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Ej, ale przecież JA robiłem QC Kite Liberator, więc ten fansub jest w miarę nadający się do obejrzenia...
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Strony 1